Сви се питају какво је то проклетство стигло ову жену: Јелена (32) је летос изгубила мужа и оца, а сада је скривила погибију сина (2)

Novosti Online

05. 11. 2019. у 21:42

Сви се питају какво је то проклетство стигло ову жену: Јелена (32) је летос изгубила мужа и оца, а сада је скривила погибију сина (2)

Print screen dnevnik.hr

Дете је страдало у чеоном судару два аутомобила. У возилу је била његова мајка Јелена (32). Одведена је у болницу са тешким повредама

У чеоном судару код Винковаца погинуо је дечак Дује (2). Аутомобиломје управљала мама Јелена, а вероватно је узрок несреће клизав пути неприлагођена брзина. Прошле године су Јелени преминули отац и муж


"Мој мали унук, наш предивни анђео Дује, није напунио три године, а сада га, нажалост, више нема", дрхтавим гласом каже дечков деда. Лице се грчи од бола. Сузе не покушава дазаустави.

ЦеоАнтин, мало село недалеко од Винковаца, у потпуном је шоку. Након што је у понедељак стигла вест да је дечак погинуо у саобраћајној несрећи, свима је пало на памет само једно питање: Боже, зашто!? Шта је проклетство у тој породици?

Дете је страдало у чеоном судару два аутомобила. У возилу је била његова мајка Јелена (32). Одведена је у болницу са тешким повредама. Пре неколико месеци, Јеленин супруг и отац су преминули.


Прочитајте још: УДЕС КОД ЗАГРЕБА: Повређено двоје, страдао српски држављанин?


Мама остаје у болници, бака и тетка брину се о сестри


Дује је био у аутомобилу са сестром (5) и мајком Јеленом (32). Вероватни узрок несреће је клизав пут и неприлагођена брзина. Јелена је возила у кривини у супротној траци и ударила у Волксваген који је долазио из другог правца. У дворишту породичне куће су бака и деда, сестра Дујиног покојног оца Круне који је изгубио битку са тешком болешћу.


- Шта да кажем, не могу да верујем да се ово догађа - каже његова тетка кроз сузе и болне јецаје. Још увек носи црно у знак сећања на покојног брата, а у породицује стигла нова трагедија. Другабака је иза ње. Обрише сузе са лица и напушта двориште. Улази у кућу да види да ли се Дујина сестра (5) пробудила. Девојчица је у несрећи, на сву срећу, лакше повређена, а лекари су се побринули и за путнике друга два аутомобила, 43-годишњака и 38-годишњака из Силаса.


Фото Гласславоније

Ватрогасци, полиција и хитна помоћ су на лице места изашли одмах по позиву.


Лоша инфраструктура


Пут на којем је малишан погинуобио је пун кривина и неподобан за вожњу, кажу мештани.

-Возач је због неприлагођене брзине у скретању изгубио контролу над возилом, након чега је оно прешло у супротну траку и ударило у путнички аутомобил Волксваген који је долазио из супротног смера. Од последицазадобијених повреда дете је преминуло на ливу места, четвороје повређено, а лекарска помоћ им је пружена у Опћој жупанијској болници у Винковцима - навели су из Полицијске управе вуковарско-сријемске након испитивања државног тужитеља.

Пут према Тординцима био је затворен до 13 сати.


Извор: 24sata.hr

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)