СИНОВИ УБИЈЕНОГ КОТОРАНИНА: Образ ћемо сачувати, свако зна шта му је чинити (ФОТО)

В. К.

23. 04. 2019. у 11:35

СИНОВИ УБИЈЕНОГ КОТОРАНИНА: Образ ћемо сачувати, свако зна шта му је чинити (ФОТО)
Јован Вукотић тренутно издржава казну затвора у Београду, а Ивица је у бекству. Веселин Вукотић је убијен минуле суботе У 20.45 сати на паркингу испред апартмана "Вукотић"

ПОДГОРИЦА - Јован и Ивица Вукотић, синови убијеног Веселина, опростили су се од оца у читуљама.

- Понестало ми је речи! Нисмо стигли да се опростимо пред твој вечни одлазак на јуначко Чево. Твоја смрт данас је пробудила оно што сам годинама умиривао у себи. Свако зна шта му је чинити. Образ ћемо сачувати како си нас учио целог живота, а живот је пролазан - наводи син Јован, који тренутно издржава казну затвора у Београду.

- Морам да те поздравим последњи пут на овакав начин, Оче мој, узданице, доброчинитељу, јуначе мој!!! Запамти да нас нико не може раздвојити никад. Почивај ми у нашем миру Чевском са браћом својом!" - пише Игор, који је у бекству.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПУЦЊАВА У КОТОРУ: Убијен Веселин Веско Вукотић, отац "шкаљараца"

Веселин Вукотић је убијен минуле суботе У 20.45 сати на паркингу испред апартмана "Вукотић", који су у његом власништву, где је живео. Убица је, како се прича, на глави носио качкет, и у Вукотића испали осам смртоносних хитаца у пределу груди.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Miki

23.04.2019. 12:52

Ma kakav obraz? Vama je mesto u zatvoru dozivotno. Da imate obraz ne biste trovali drogom.

Milorad

23.04.2019. 17:06

Kakvi ste vi kriminalci kada ste više u zatvoru nego napolju ?Glupani se istrebili među sobom.Zajedno rade a jedni drugima kradu. Tipično Montenegrinsko , čast obraz i poštenje, a prodali bi rođenu majku za Armani gaće.Komedija za mase , klasični praznoglavi idioti.