Два младића из Врања избодена су у тучи која се у ноћи између петка и суботе догодила у Обреновићевој улици у центру Ниша због чега су ухапшене две особе. Повређени 20-годишњаци превезени су у нишки Клиничи центар, а како кажу у тој установи, они нису животно угрожени

- Они су примљени са убодним ранама, један има убодну рану на стомаку, оперисан је и тренутно се налази на интензивној нези. Други младић има повреде грудног коша и глутеуса, такође од убадања и он је након опереције смештен на интензивну негу –кажу у КЦ НИш.


Истичу да обојица дишу спонтано и нису животно угрожени.


У полицији кажу да су због напада на младиће ухапшена двојица Нишлија А.И. (27) и П.С.(22) из Ниша, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка телесна повреда и учествовање у тучи.


- Сумња се да су сеони на улици, вербално, а потом и физички сукобили са двојицом мушкараца и том приликом им, оштрим предметом, нанели убодне ране – кажу у полицији.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће уз кривичну пријаву бити приведени Основном јавном тужилаштву у Нишу.