ЖАНДАРМ Павле Ракоњац (31) у ноћи између понедељка и уторка разнео је себе и Марину Петковић (28) на споредном путу код Нове Пазове. Њихова тела пронађена су у уништеном аутомобилу у уторак ујутру. Васпитачица наводно хтела да прекине везу и да се помири са бившим момком.

Ракоњац је пореклом из Бијелог Поља и волео је увек да нагласи да је Србин из Црне Горе. Вест о трагедији чији је главни актер био потресла је ово место одакле његова породица води порекло.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Павле се поред полицијског посла бавио и дуборезом, телевизија снимала репортажу о њему: Ово је жандарм који је разнео себе и љубавницу (ФОТО/ВИДЕО)


- Породица несрећног полицајаца одселила се одавно из Бијелог Поља у Стару Пазову. Међутим, његов отац Ђукан одржаваао је везу са родбином. Долазио је у родну Уневину, одакле Ракоњци вуку порекло. Долазио је на сусрете братственика, увек је био са неким од деце. Нисам сигуран да ли је Павле био са оцем на последњем оваквом скупу, али сигурно је са Ђуканом било једно од деце... Катастрофа - каже рођак Ракоњаца из Бијелог Поља.