По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, данас је Дејан Ђорђевић приведен и задржан због постојања основа сумње да је извршио кривично дело „лажно пријављивање“ из члана 334. Кривичног законика.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Ђорђевић: Јовановићу, иди на одмор у Француску; Јовановић: Није уплатио ни плате, ни рату за кредит, није имао ни 7.500 за нотара. Враћам се у свој кабинет и раскидам уговор

Ђорђевић, који је у јавности познат као купац универзитета "Мегатренд", лажно је пријавио да је над њим извршено кривично дело разбојништво из члана 206. КЗ и он ће у року од 48 сати бити приведен на саслушање, наводи се у саопштењу овог тужилаштва.

Ђорђевић је у петак пријавио да су га напала двојица мушкараца. Како се сазнаје, полиција је обавила разговор са њима, а реч је о власнику стана и његовом сину, од којих Ђорђевић изнајмљује простор.

Они су изјавили да су у петак дошли у стан, како би покушали да га иселе, јер месецима не плаћа закупнину. Они су, како се сазнаје, из стана изнели два телевизора, који су њихово власништво.