Идентитет мушкарца, чије је тело јутрос нађено око девет сати у селу Коњух код Крушевца, како сазнају "Новости", је утврђен. Реч је о Игору Илићу (45), а несрећни мушкарац је, према првим резултатима истраге, убијен тупим предметом.

На то указују трагови на глави покојног Илића. Увиђај је, уз присутво полиције, трајао све до 15 сати, а тело је пренето на обдукцију, коју је наложило Више јавно тужилаштво које и води истрагу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ухапшен осумњичени за напад на младог фудбалера Алексу Терзића: Полиција пронашла “ауди” који су користили разбојници

Како се могло сазнати не месту догађаја, Илић је живео ту одскора са једном женом, а долазили су често и други људи код њега па су боравили ту.

"Сви су му помагали у селу, комшије су му дале неке комаде намештаја. Страшно је шта се десило. Ово је мирно село, каже за "Новости" комшиница Драгица Цолић.

.

У запуштеној кући на крају села, Илић је живео у крајњој оскудици о чему сведоче и призори из самог дома. Издржавао се од наднице и није му било тешко да прихвати било какав посао. Како сазнајемо, из првог брака има ћерку, која се удала и живи у околини Крушевца, а пореклом су, иначе, из Бојника.
Неки од мештана са којима смо разговарали кажу да је убијени умео да буде незгодан када попије, али никога у селу није дирао. Галама и гужва у кући убиства, међутим, била је честа.

Даља истрага утврдиће мотиве злочина.