Никада нећу моћи да заборавим призор, мој Иван је изгледао као да је заспао: Потресна исповест супруге настрадалог полицајца

Ј. ЋОСИН

уторак, 08. 10. 2019. у 22:50

Никада нећу моћи да заборавим призор, мој Иван је изгледао као да је заспао: Потресна исповест супруге настрадалог полицајца

Место где је Иван Милојевић ударио у бандеру

У саобраћајној несрећи у Нишу погинуо инспектор Иван Милојевић

ПОЗВАЛИ су ме да ми кажу да је погинуо. Отрчала сам на лице места, недалеко од нашег стана. Никада нећу моћи да избришем слику коју сам затекла. Ауто је био закуцан у бандеру, а мој Иван је изгледао као да спава.

Ово је, за "Новости", кроз сузе испричала Маријана, супруга Ивана Милојевића (44), полицијског инспектора из Ниша, који је погинуо у саобраћајној несрећи у ноћи између понедељка и уторка.

До несреће је дошло око три сата иза поноћи на Булевару цара Константина у Нишу. Незванично, на кружном току Милојевић је службеним аутом "рено клио" ударио у стуб електричне расвете и на месту настрадао. Међутим, узроци ове несреће још се утврђују, а сумња се да му је током вожње позлило, па је изгубио контролу над возилом.

- Мој Иван је био здрав, није боловао ни од какве болести. У последње време је мало додао на килажи, па је и о томе почео да води рачуна. Чекамо резултате обдукције па ћемо знати шта је разлог несреће - рекла је Маријана, бришући сузе са лица.

Како незванично сазнајемо, сумња се да је доживео срчани удар за воланом, али тачан узрок смрти знаће се тек након обдукције.

- Возио је службени "рено". Слетео је са коловоза и ударио у метални стуб уличне расвете на разделном острву - рекли су нам у МУП.

Прочитајте још - Ударио у стуб, страдао на месту: Погинуо полицијски инспектор враћајући се са службеног задатка (ФОТО)

Инспектора Милојевића у Нишу су многи знали по надимку Пакистанац, који му је наденут због тамнијег тена. Колеге, пријатељи и сви који су га познавали у уторак су вест о трагедији дочекали са неверицом. У шоку су и његове колеге, које кажу да су остале без великог пријатеља и изузетно доброг радника.

- Био је предан послу. Тога јутра се враћао са задатка и сумњам да је брзо возио. У последње време службовао је у Мерошини. Пре неколико дана је прославио 44. рођендан. Живео је са супругом Мајом, а из првог брака има једанаестогодишњег сина који је био његов живот. Заиста велика туга - каже Милојевићев пријатељ М. Н.


ИЗУЗЕТАН ПЧЕЛАР

ОСИМ као инспектора, Милојевића су у Заплањском крају, одакле је родом, познавали као врсног пчелара.

- Имао је много кошница, бавио се производњом меда и планирао је да се том послу посвети у потпуности, чим оде у пензију. Због бенефицираног радног стажа надао се да ће то бити ускоро, али нажалост, није дочекао да оствари свој сан - каже његов пријатељ.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)