НОВИ ДЕТАЉИ: Убица из Јабуковца случајно откривен на полиграфу, једва чекао да призна злочин, није имао намеру да убије

Novosti online

25. 08. 2019. у 20:40

НОВИ ДЕТАЉИ: Убица из Јабуковца случајно откривен на полиграфу, једва чекао да призна злочин, није имао намеру да убије
Давор П. који је јутрос ухапшен због четвороструког убиства у селу Јабуковац, откривен је сасвим случајно током полиграфског испитивања
Давор П. који је јутрос ухапшен због четвороструког убиства у селу Јабуковац, откривен је сасвим случајно током полиграфског испитивања. Како смо незванично сазнали, Даворова првобитна намера је да опљачка Рају Казимировића и да "збрише" међутим био је "приморан" да запуца када је домаћинова сестричина почела да дозива помоћ.

Истрага незапамћеног злочина је кренула од тачке да се испитају сви у селу са којима Раја није био у пријатељским односима. Како нам је речено из извра блиског истрази, сви су прошли полиграфско испитивање. Онда је полиција почела да испитује све који су у скорије време починили било какво кривично дело и они су сви прошли испитивање. Међутим, врло брзо на њиховој лисити се пнашао Давор јер је већ био познат полицији од раније. Позван је у полицијску станицу и на полиграфу је - пао.

- Давор је позван телефоном да дође у полицију - рекао нам је извор близак истрази. - Дошао је поптуно опуштен, али је полиграф показао да он нешто крије. Како га је полиција "притисла" да проговори, одмах је признао злочин. Убица је рекао да је једва чекао да призна злочин јер није могао више да живи у страху. Давор је полицију одвео на место где је чувао свој арсенал оружја и објаснио им шта се догодило у дому Казимировића.

Давор није имао намеру да убије било кога. Када је ушао у дом Казимировића , како је рекао полицији, имао је за циљ да опљачка домаћина јер је знао да има позамашну своту новца. Међутим, у кући је затекао три жене које су спавале, када га је угледала Рајина сестричина, почела је да вришти и да дозива у помоћ. Према наводима нашег извора, Давор је запуцао из - страха.

Да подсетимо Давор је 7. августа ове године на салашу у Јабуковцу код Неготина хицима из ватреног оружја усмртио Р.К. (1947), Љ.О. (1943), Д.К. (1926) и Д.Ј. (1966), саопштио је МУП.

ПРОМАКЛА МУ ДВА "ШТЕКА"

На имању Раје Казимировића (72), једног од четири жртве масакра у неготинском селу Јабуковац, полиција је на два места пронашла укупно 10.000 евра који су промакли Давору, сазнају "Новости". Према незваничним информацијама, мотив злочина је користољубље и сумња се да је украдено око 100.000 евра. На салашу је и поред тога остала позамашна сума новца, што указује да су Казимировићи били типовани и да је нападач тачно знао где се налази главни "штек".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Logic

25.08.2019. 23:00

Siroti mali plašljivi lopov! Pošao u krađu, iz straha debelo naoružan, iz straha za svoj život morao da puca, iz straha mu ruka nije zadrhtala , iz straha nije ni jednom promašio... Ustvari ubijao u samoodbrani!

Mila

25.08.2019. 23:07

taj nezasluzuje ni vode da pije ni vazduh da dise i on treba isto tako da zavrsi svoj zivot dajtemu oruzje da sam sibi presudi

Brane

25.08.2019. 23:44

Javno objesiti bitangu, pozvati bližnji familiju i rođake da umre prvo od stida, da vide ostale bitange kako to ide i da se zamisle prije nego što naprave ovakav zločin, čovjek radio čitav život, patio se, da bi ovakva bitanga došla na gotovo, javno objesiti

Damjan

26.08.2019. 06:34

@SS - Podmetnut? Pa pametno, kad izađe za 40 godina moći će od tih para da priušti jednu lepu sahranu.

Sasa

26.08.2019. 07:28

Ukraoje on milion samo nece imati sanse daih potrosi kad bude imao 75 godine jerce dobiti sigurno 40g

Ljubica

26.08.2019. 17:17

Za ovakvog debila i smrtna kazna je malo!!! Nije imao namjeru da ubije samo sto je posao naoruzan do zuba i precizno pogodio sve 4 zrtve...? Miran i tih seoski momak a od ranije poznat policiji...?Ooo zemljo Srbijo vracaj SMRTNU KAZNU za nauk drugima !!!

Goran

27.08.2019. 08:52

@Ljubica - Iako se u novinama često pišu gluposti, ovde nije napisano da je počinioc miran, ili tih. Ako dalje pročitate, videćete da je u pitanju obučeni ubica.