СУМЊЕ ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА: Меленчанин панично тражи браниоца

Б. Г.

13. 08. 2019. у 21:02

СУМЊЕ ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА: Меленчанин панично тражи браниоца
Тужилаштво ћути о случају наводног силовања девојчица у Меленцима. Осумњичени виђен у центру Зрењанина у потрази за адвокатом. Незванично се сазнаје да је на прегледу девојчица контатовано да нема повреда нити трагова насиља

ПРЕМА тврдњама Зрењанинаца, осумњичени за силовање две девојчице, Ж. Ћ. (42) из Меленаца у уторак је у преподневним сатима виђен у центру града у паничној потрази за адвокатом који би га бранио! Заустављао је људе, како кажу, и питао "да ли знају неког адвоката који би га заступао, јер има силних проблема".

У зрењанинском Вишем јавном тужилаштву упркос бројним покушајима нисмо могли да добијемо ниједну информацију, уз образложење да се тужилаштво поводом случаја сумње о покушају силовања у селу Меленци надомак Зрењанина, неће оглашавати јавно.

У Меленцима већина мештана је још у неверици да се овако монструозна прича о покушају силовања уопште и догодила у њиховом селу. Невечана супруга осумњиченог, А. С. (29) из Меленаца, у петак 9. августа пријавила га је уз тврдњу да је месецима додиривао њихову трогодишњу девојчицу и њену ћерку из првог брака, која је три године старија. Жена је испричала и да је њу тукао и претио јој смрћу. Ж. Ћ. је ухапшен у понедељак 12. августа у Београду након чега је приведен у Више јавно тужилаштво у Зрењанину.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН: Ухапшен осумњичени за силовање жене и њених ћерки од 3 и 6 година

После пријаве, девојчице су подвргнуте детаљном медицинском прегледу, на којем је, наводно, констатовано да немају повреде нити било какве трагове насиља по телу. Комшије ове породице тврде да Ж. Ћ. никада не би учинио нешто тако гнусно, уз напомену да је и своју пасторку волео као рођену ћерку.


ЖИВЕЛИ РАНИЈЕ У БЕОГРАДУ

А. С. и Ж. Ћ. живели су једно време у Београду, па су, како причају њихови познаници, продали стан, потрошили новац и вратили се у село, у кућу његове мајке, која је живела са њима. Ж. Ћ. је као сезонски радник радио у престоници и само викендом долазио у Меленце да би невенчаној супрузи донео новац, јер она није запослена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

mama

13.08.2019. 21:13

Nema ovde ni s od silovanja.  ..... Zlostavljao devojčice mesecima, a ona paćenica tek sad ga prijavila? U ovoj priči nešto debelo smrdi.

Немања

13.08.2019. 21:18

Довољно је да жена пријави некога и тај неко се одмах хапси и оптужује. Зна се да сатана када не зна како да сплеткари, пита жену. Не мора да буде тако увек, али женске оптужбе за силовања треба увек узимати са резервом.

@ Ja

13.08.2019. 21:28

Ako se na kraju ispostavi da je PRIJAVA LAŽNA (a što lako može biti???) gospođi doživotno oduzeti starateljstvo nad djecom i strpati je u bajbuk na duže vrijeme.

@ Ja

13.08.2019. 21:30

Pod hitno organizovati "Udruženje za zaštitu muškaraca" od porodičnog nasilja!!!

DJ Slo

13.08.2019. 23:00

Значи, опробани рецепт из Европе стигао и у Србију. Оптужити оца за напаствовање сопственог детета! Наравно, без икаквог повода и доказа, осим једног, прихваћеног од суда: "Доказ: Убедљиве изјаве предлагатељице".