За последњи опроштај породица чека папире

Ј. Д. Љ.

09. 08. 2019. у 13:01

За последњи опроштај породица чека папире

Анђела Манчић и Милош Станојковић , Зоран Дисић

Тела Милоша Станојковића (20), Анђеле Манчић (19) и њеног ујака Зорана Дисића (41) требало би у петак или суботу ујутру да стигну у Србију. Млади пар биће сахрањен у понедељак на гробљу Збег

ТЕЛА Милоша Станојковића (20), Анђеле Манчић (19) и њеног ујака Зорана Дисића (41), који су настрадали у стравичном судару у предграђу немачког града Ротенбурга у протеклу недељу, требало би да буду допремљена у Србију касно у петак вече или суботу ујутру. Погребно предузеће чека само још нека документа из српског конзулата како би са телима кренуло из Немачке. Сахрана младог пара биће у понедељак на београдском гробљу Збег.

- Чекам сваког часа да ми јаве да су кренули - каже нам кроз сузе Небојша Станојковића, отац настрадалог Милоша. - Неопходан је још само тај један папир.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОТАЦ МЛАДИЋА СТРАДАЛОГ У НЕМАЧКОЈ: Милоша и Анђелу ћемо заједно да сахранимо

Како је раније било најављено Милош и Анђела, који су се забављали, биће сахрањени заједно. У Немачкој, да преузме тела, чека Анђелина мајка Ивана.

У стравичној саобраћајној несрећи у недељу ујутру тешко је повређен и Анђелин млађи брат Дарко (14), као и отац Миле (46). До удеса је дошло када се "форд", у којем су били сви настрадали и повређени, изненада закуцао у знак "стоп", а потом одбио и ударио у аутомобил "голф", који га одбацио на друго возило "пежо". За воланом "форда" био је Анђелин отац Миле Манчић.

Милош је био дете за пример. Завршио је медицинску школу, акушерски смер. Волонтирао је у болници и 31. јула, пре него што је одлучио да крене код Анђеле у Немачку, добио је папир да је одбранио државни испит. Тада му је и речено да треба да почне да ради за стално у "Народном фронту". Његов отац каже и да је зато одлучио да крене раније у посету девојци, која је већ била у Немачкој.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У НЕМАЧКОЈ: Погинули девојка (19) из Лесковца, њен ујак и дечко (ФОТО СА МЕСТA НЕЗГОДЕ)

ПЛАНОВИ

МИЛОШ је планирао да путује 7. августа и да буде код своје девојке две недеље, до 23. Онда би се вратили у Србију, јер је он требало да почне да ради, а и Анђела би се запослила са завршеном школом за компјутере. Планирали су заједнички живот. Сада ће почивати у истој гробници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације