Секретарица Оливера Ивановића три и по сата саслушавана; Божовић: Тужилаштво врши притисак

Танјуг

среда, 07. 08. 2019. у 18:14

Секретарица Оливера Ивановића три и по сата саслушавана; Божовић: Тужилаштво врши притисак

Специјално тужилаштво у Приштини фото kossev.info

У Тужилаштву у Приштини данас је трећи пут исказ дала Силвана Арсовић, дугогодишња секретарица и сарадница Оливера Ивановића
У Тужилаштву у Приштини данас је трећи пут исказ дала Силвана Арсовић, дугогодишња секретарица и сарадница Оливера Ивановића.

Ксенија Божовић из Грађанске иницијативе СДП, странке Оливера Ивановића, рекла је за Косово Онлине да је саслушање Арсовић трајало три и по сата.

Као једини разлог за поновно саслушање, Божовић је казала да је наводно тужилац рекао да је стигла експертиза рада сигурносних камера у канцеларији ГИ СДП и да су утврдили да је неко 4. јануара 2018. искључио камере и да их је 16. јануара, у 8.16 минута, после убиства, поново укључио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Saradnica Olivera Ivanovića peti put daje iskaz

"У суштини, они немају никакав доказ, и даље се врши притисак на једну овакву жену која је била искрени пријатељ Оливера Ивановића. Само иду на блеф и ти истражни органи, тако да је тај њихов правни систем много разочаравајући", рекла је Божовић.

Адвокат Силване Арсовић, Добрица Лазић, потврдио је за Косово Онлине да је одржано саслушање и да очекује да тужилаштво обустави овај поступак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације