НОВИ ДЕТАЉИ: Трудница скочила са другог спрата бежећи од мужа

Танјуг

субота, 03. 08. 2019. у 13:16

НОВИ ДЕТАЉИ: Трудница скочила са другог спрата бежећи од мужа

Фото Depositphotos

Жена из Прокупља у седмом месецу трудноће задобила је тешке телесне повреде опасне по живот, када је бежећи од супруга скочила са другог спрата зграде у којој живе
Жена из Прокупља у седмом месецу трудноће задобила је тешке телесне повреде опасне по живот, када је бежећи од супруга скочила са другог спрата зграде у којој живе, јавио је РТС.


Због насиља над М. С. (25), која је у седмом месецу трудноће, полиција у Прокупљу ухапсила је њеног супруга Д. Ч. и одредила му меру полицијског задржавања до 48 сати.

Постоји сумња да је Д.Ч. напао супругу у њиховом стану синоћ око поноћи, а она је бежећи од њега скочила кроз прозор стана, како преноси РТС.

Она је превезена је у прокупачку болницу, одакле је, због повреда опасних по живот, послата у нишки Клинички центар. Сада је тамо збринута и није животно угрожена.

- Пацијенткиња је примљена у Ургентни центар КЦ Ниш, урађена је дијагностика и установљено да има повреду скочног зглоба. Консултован је гинеколог који је утврдио да беба нема повреда. Она је задржана на лечењу на одељењу Клинике за ортопедију – саопштено је из ове здравствене установе.

Трудница има видљиве повреде у виду крвних подлива на лицу, нарочито око очију, и повреде на ногама, оба скочна зглоба су фиксирана завојима.

Она није хтела да одговара на питања новинарке Телеграфа која ју је посетила у болници након страшног догађаја.

Ако трпите насиље или знате неког ко трпи насиље, позовите СОС телефон 0800 - 35 00 36
(*ово је број СОС телефона лиценцираног од Министарства за РЗБСП)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације