Четири породице су завијене у црно после саобраћајне несреће која се јутрос догодила у Табановићу код Шапца. Троје младих који су јутрос настрадали су из Мачванског Причиновића, код Шапца, где су људи од јутрос у неверици због тешке трагедије.

Из још неутврђених разлога "форд фиеста" за чијим је воланом била Маја Л. (20) из Мачванског Причиновића слетео је са пута и закуцао се у стуб јавне расвете.

Погинули су њена рођена сестра Сара (18), Миодраг Ј. (19), Ивана Б. (20) и Тања Л. (18), из Клења код Богатића. Са лакшим телесним повредама Маја Л. је хоспитализована у шабачкој болници.

У селу Мачвански Причиновић влада шок и неверица због погибије младих људи. Куће завијене у црно ретко примају посетиоце, а уплакане мајке моле да "некако прође без јавности". Најгоре је Лолићима који су изгубили кћерку Сару, а за другу Мају још дрхте да ли ће преживети.


О девојкама и младићу у селу сви имају само најлепше речи. Познају се од малих ногу и заједно су одрасли. Сара је за три дана требало да слави пунолетство, а Миодраг је дан раније допутовао на одмор из Беча јер је са породицом требало да иде на две свадбе.


Ивана Б. (20) Foto Facebook


Тања Л. (18) Foto Facebook
Сара (18) Foto Facebook
Фото Telegraf

Фото Telegraf

Миодраг Ј. (19) Foto Facebook