Убиство код Бечеја: Свекрву избола вилама

Љ. П.

уторак, 02. 07. 2019. у 11:46

Убиство код Бечеја: Свекрву избола вилама
Ухапшена Кристина К. (31), осумњичена да је у месту Пољанице код Бечеја убила Ибоју Варгу (59). Снаја, тврде мештани, раније имала психичких проблема

КИСТИНА К. (31) из Бачког Петровог Села, осумњичена је да је у понедељак у преподневним сатима у породичној кући у месту Пољанице код Бечеја, најпре убодом ножем, а затим и вилама, усмртила свекрву Ибоју Варга (59). Трагедији у овом малом месту са око 300 мештана, претходила је свађа две жене, наводно због ручка.

Снаха и свекрва су у том тренутку, како сазнајемо, биле саме у кући, јер је Кристина пре тога, двоје малолетне деце одвела код код комшија да се играју. Ибојин син, а Кристинин невенчани супруг Золтан Варга (41), у то време је био на послу на једној оближњој фарми.

- У једном тренутку дошло је до свађе између снахе и свекрве, а Кристина је дограбила нож и убола Ибоју - сазнајемо незванично од извора блиског истрази. - Несрећна жена, иако повређена, покушала је да побегне. Истрчала је напоље у двориште и кренула према капији, вероватно да позове помоћ.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН: Убила јетрву због црне магије

Снаха је, како сазнајемо, тада узела виле и сустигла је, и нанела јој девет убода, услед чега је несрећна жена пала на земљу. Једна комшиница је чула Ибојино запомагање, те је одмах позвала Хитну помоћ и полицију. Медицинска екипа, нажалост, није могла да јој помогне јер је искрварила.

- Комшије су обавестиле и Ибојиног сина да се нешто страшно дешава у њиховој кући - наставља наш извор. - Када је стигао, Хитна помоћ је већ била ту, а убрзо је дошла и полиција, која је ухапсила снаху.

По причама појединих мештана, Кристина и Золтан су се у Пољанице доселили пре око годину дана из оближњег Бачког Петровог Села. Као разлог за пресељење невенчаних супружника, наводе то што је Кристина наводно у родном селу без разлога напала једну жену.

- Колико у томе има истине, не знамо, али смо чули и то да се наводно лечила на псхијатрији у болницама у Новом Саду и Новом Кнежевцу - кажу комшије. - Прича се по селу и да је Ибојин син Золтан неколико месеци провео у затвору јер није плаћао алиментацију за дете из претходног брака.


САХРАНА У СРЕДУ

ТРАГИЧНО настрадала Ибоја Варга, у среду ће бити сахрањена. Последњи испраћај биће у 13 сати на Католичком гробљу у Бечеју.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Dačo

02.07.2019. 16:13

Опет треба понављати,ко се лечио у таквим установама увек се морају контролисати,било да су својим поступцима тамо боравили или из разлога натерани да својим поступцима тамо бораве