Ухваћен лопов који је украо сигурносну камеру у Младеновцу

Танјуг

21. 03. 2019. у 19:10

Ухваћен лопов који је украо сигурносну камеру у Младеновцу

Илустрација / Фото М. Лабудовић

Лопов који је у ноћи између понедељка и уторка украо сигурносну камеру на новоизграђеном путном прелазу "Пијаца" у Младеновцу ухваћен је након брзе и ефикасне реакције полиције

Лопов који је у ноћи између понедељка и уторка украо сигурносну камеру на новоизграђеном путном прелазу "Пијаца" у Младеновцу ухваћен је након брзе и ефикасне реакције полиције, саопштиле су "Инфраструктуре железнице Србије".

"Инфраструктура железнице Србије" прегледаће камеру коју јој је предала полиција и, ако је све у реду, у најкраћем року ће је поново монтирати на овом путном прелазу.

У ноћи између 18. и 19. марта на новоизграђеном путном прелазу "Пијаца" у Младеновцу, који је пре само двадесетак дана пуштен у рад, лопов је украо сигурносну видео камеру. Он је тридесетак минута након поноћи дошао до путног прелаза, обукао радно одело, попео се на рефлекторски стуб, скинуо видео камеру и одшетао са места крађе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  ПРЕЛАЗАК ПРУГЕ КАО РУСКИ РУЛЕТ: Пуком срећом избегнута трагедија у Младеновцу

Крадљивац није, међутим, знао да његову лоповску акцију снима још једна сигурносна камера на овом путном прелазу, а "Инфраструктура железнице Србије“ је њен снимак проследила и медијима, што је изазвало велико интересовање јавности, каже се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

NIGOS

22.03.2019. 07:13

"Efikasnom reakcijom uhvacen lopov koji je ukrao kameru", a posao bio otezan jer je sam sebe snimio.