Обдукција расветљава смрт Србина

З. У.

03. 10. 2018. у 08:08

Обдукција расветљава смрт Србина

Маркo Кахиман

Марко Кахриман пронађен мртав, у локви крви, у суботу ујутру у апартману луксузног летовалишта Пуерто Плата. Проверава се да ли је жртва пљачкаша или је реч о криминалном обрачуну

ТЕЛО Марка Кахримана (40), с Новог Београда, који је пронађен устрељене главе у Доминиканској Републици, још је на обдукцији. Српски државни органи чекају извештај са патологије, али је засада недвосмислено утврђено да је реч о о нашем држављанину, односно да није било злоупотребе његовог пасоша и имена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Србин у Доминиканској Републици убијен једним хицем!

Кахриман је пронађен мртав, у локви крви, у суботу ујутру у апартману луксузног летовалишта Пуерто Плата. Имао је рану на глави, а полиција је вест о његовој смрти, као и слику пасоша, објавила у локалним медијима, позивајући све оне који га познају да јој се јаве.

Део града у ком је пронађен Кахриман познат је по пљачкашима и борделима. Тамошњи истражитељи покушавају да утврде да ли је он можда жртва разбојника или је реч о криминалном обрачуну, односно да установе шта се тачно догодило кобног дана.

- Врата апартмана су била закључана - наводе медији у Доминикани. - То може и да укаже на то да је Кахриман познавао човека који га је убио. Све опције су засада у игри. Полиција није обелоданила кључне детаље са увиђаја, попут тога да ли је било туче у стану и да ли је жртва имала одбрамбене повреде.

Посредством Интерпола у току је размена података између Доминиканске Републике и наше земље.

Апартман у Пуерто Плати где је пронађено тело Марка Кахимана

СУДСКА ПОТРАГА

Наша полиција има врло мало сазнања о њему. Бавио се, наводно, ситним разбојништвима, а хапшен је и због поседовања наркотика. За њим је расписана и потрага због неодазивања на судске позиве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације