Јелена слала последње поруке ћерки докторке

Е. Х.

30. 03. 2018. у 20:02

Јелена слала последње поруке ћерки докторке

Јелена Марјановић убијена је на насипу у Борчи

Ко ће све бити саслушан након наредбе да се допуни истрага против Зорана Марјановића. Број је користила Андреа Шишић, али он иначе припада њеној мајци Милани. Лекарка ће бити саслушана 16. априла

АНДРЕА Шишић, ћерка Милане Шишић, докторке из Борче, особа je која се 2. априла 2016. године дописивала са Јеленом Марјановић, само неколико минута пре бруталног убиства, сазнају "Новости". Она је тог поподнева користила мајчин телефон и биће испитана као сведок, одмах после Милане.

Саслушање лекарке из Борче заказано је за 16. април у Вишем јавном тужилаштву у Београду, а накнадно ће бити позвана и Андреа, Јеленина другарица и шминкерка. Она је, иначе, већ једном давала исказ.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
САМОУБИСТВО У НИШУ: Тело мушкарца са прострелном раном пронашао пролазник (ФОТО)

- Нема ту ничег мистериозног - наводи извор "Новости" из истраге. - Поруке су уобичајене, али ће оба сведока морати да образложе зашто је у комуникацији са Јеленом Андреа користила телефон своје мајке.

Реч је о броју 064 123...., за који је тражено да се утврди власник. Јелена је са свог броја 064 1407-400 у 16.43.27 послала СМС поруку на поменути телефон. У међувремену МТС је доставио име власника, а истрагом је утврђено и ко се заиста дописивао тог дана са Јеленом Марјановић.

После тога, према садашњим информацијама, уследиће и испитивање мале Јане, која је са родитељима Јеленом и Зораном тог кобног поподнева била на насипу. Према њој ће бити примењен институт посебно осетљивог сведока и разговор ће обавити стручњаци.

У наредби за допуну истраге Више јавно тужилаштво је готово у потпуности преписало налоге Кривично ванпретресног већа Вишег суда у Београду, које је вратило оптужницу против Зорана Марјановића инсистирајући на новим доказним радњама.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Седам жена криви Јутку

Поред утврђивања власништва над бројем, достављања транскрипта последње комуникације, као и испитивања мале Јане, затражено је и десетак полицијских извештаја, који су рађени по наредби судије за претходни поступак. Ови списи настали су у данима непосредно после злочина, тачније од 4. априла до 10. маја 2016. године.


И СНИМЦИ ДОКАЗИ

ПРЕМА незваничним сазнањима у извештајима, које је затражило Тужилаштво у наредби за допуну истраге, требало би да се нађу и снимци са обе камере са куће породице Јаховић у насељу Црвенка. У критично време, око 17 сати, када је према оптужници дошло до злочина, снимци приказују цео насип. Снимак са леве камере, на коме се, према вештацима, виде Зоран Марјановић и мала Јана, приложен је у списима, али не и онај из десне камере, који покрива само место злочина.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Dragan M

30.03.2018. 20:45

Ostavite konačno pokojnu ženu na miru, a Vaše "knjige" pokusajte da prodate po vašarima. Sramota je da jedna ozbiljna novinska kuća nema drugog načina da prihoduje. Da li nema? Vratite se vašoj profesiji u kojoj ste nekada prednjačili širom bivše Jugoslavije, jer toga ovde nedostaje. Profesionalizma.

Prle

31.03.2018. 00:59

@Dragan M - a ko će da piše za novine ako se oni vrate svojoj profesiji ?

Boki

30.03.2018. 21:19

prvo doktorki sada cerki a muz od mame upucan ko koga ovde laze i sta u tome ima o istrazi koja traje dve godine

Opaki

30.03.2018. 22:17

@Dragan M Dzabe mi pisemo i molimo da se okanu pisanja o Jeleni Marjanovic i rijalitija, oni pisu i prodaju ono sto narod zeli da cita. Dakle, postali smo zemlja rijalitija, i ne vidim da ce se nesto promeniti.

nećemo zaostajati za naprednim

30.03.2018. 22:32

@Opaki - Mediji prodaju svetsku trend ideologiju po kojoj društvena kultura i društveni intelekt počinju i završavaju ispod pojasa. Rialiti je deo toga, zaviruje se ispod pojasa, i sa jedne, i sa druge strane.

nina

31.03.2018. 12:15

poruku je mogao da napise ko hoce, kakvo zamlacivanje sa porukom. Poruka je poslana namerno da se ne otkrije vreme smrti, definitivno. Sto se nije cula sa dr, a ne zvala i to u vreme dok je trcala. Ma nemojte molim vas... strasno