СУД ПОТВРДИО: Осумњичени да су продавали дрогу деци на журкама

Р. С.

уторак, 10. 09. 2019. у 15:51

СУД ПОТВРДИО: Осумњичени да су продавали дрогу деци на журкама

Фото: Р. С.

Окружни суд у Бањалуци потврдио је оптужницу коју је подигло Окружно јавно тужилаштво у овом граду против Срђана Бошкова, Наила Капе и Амера Исаковића, због кривичних дела недозвољене производње и промета дрога
Окружни суд у Бањалуци потврдио је оптужницу коју је подигло Окружно јавно тужилаштво у овом граду  против Срђана Бошкова, Наила Капе и Амера Исаковића, због кривичних дела недозвољене производње и промета дрога.

На терет им се ставља да су дела починили од почетка 2018. године до марта 2019. године.

У оптужници стоји да су дрогу продавали и деци и стављали им на располагање просторије за конзумирање марихуане и спида, те организовали журке на којима су им то омогућавали.

Бошков је оптужен да је ангажовао Капу и Исаковића ради даље продаје, а њих двојица су заједно организовали журке у једном стану у Бањалуци.


- Осумњичени Исаковић и Капо заједно су организовали журке за више лица у стану  на којима су омогућавали деци и већем броју особа да конзумирају марихуану и спид. Стављали су их на сто тако да су сви који су били на журкама конзумирали, тако што су пушили џоинте у којима је била умотана марихуана и ушмркавали спид - наводи се у оптужници.

Тројка је, заједно са још неколико особа, ухапшена у јуну ове године у акцији кодног назива “Клуб” коју су реализовали припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и Полицијске управе Бањалука.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације