УГЉЕВИК ЧЕКА ГОСТЕ: Стиже највећи бициклистички караван у овом делу Европе

В. Митрић

четвртак, 18. 04. 2019. у 10:52

УГЉЕВИК ЧЕКА ГОСТЕ: Стиже највећи бициклистички караван у овом делу Европе

Фото: В. Митрић

Општина Угљевик позвала је све грађане да дуж трасе трке дају подршку такмичарима и испрате овај прелепи бициклистички спектакл
НАЈВЕЋИ бициклистички караван у овом делу Европе, Београд-Бањалукака, данас у послеподневним часовима, у термину од 13 до 14:15 часова стиже у Угљевик, саопштили су организатори.

Прочитајте још:БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "БЕОГРАД-БАЊАЛУКА": На старту 176 двоточкаша

У оквиру друге етапе караван ће се кретати из правца Власенице, Милића, Зворника, а у нашу Угљевик ће ући на подручју Доње Трнове, затим Равно Поље, Угљевичка Обријеж, па кроз Угљевик улицама Богутовачка, Светог Саве и Карађорђева на којој ће се налазити пролазни циљ овај део РС.

Трка даље наставља ка Прибоју, Лопарама и иде до Брчког где се завршава ова етапа.
Одлуком Светске бициклистичке уније од ове године ова трка се налази у вишој категорији, па се очекује наступ више од 170 бициклиста који долазе из чак 19 професионалних тимова.

Општина Угљевик позвала је све грађане да дуж трасе трке дају подршку такмичарима и испрате овај прелепи бициклистички спектакл, уз поштовање упутстава припадника Полицијске управе и ангажованих редара.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације