НА ДУБЉЕВИЋЕ СЕ ОКОМИЛА СУДБИНА: Једва спајали крај са крајем и пре него што им је ватра све прогутала

Љ. Трифуновић

петак, 05. 07. 2019. у 14:06

НА ДУБЉЕВИЋЕ СЕ ОКОМИЛА СУДБИНА: Једва спајали крај са крајем и пре него што им је ватра све прогутала
За само десетак минута пожар уништио стан породице Дубљевић у Шистековој улици у Бору. Од дома остало згариште, пожар се није проширио на остале станове

ДА невоља никад не долази сама, уверила се на најгори могући начин породица Дубљевић из Бора. На муку Горана (45), који је пре годину дана остао без посла у ЈП "Железнице Србије", и његове незапослене супруге Сање (38), са којом од дечјег додатка од 7.000 динара издржава три ћерке, надовезао се и пожар који је потпуно уништио њихов стан у Шистековој.

Прочитајте још: НЕОПИСИВА СРЕЋА ДВЕ ПОРОДИЦЕ: Нови намештај за Виторовиће и Стаменковиће

- За десетак минута смо изгубили све што смо деценијама стицали - у шоку је Горан, који каже да је пожар у њиховом стану највероватније избио због дотрајалих инсталација. - Срећом, у несрећи нико није страдао, јер је моја ћерка Зорица (14) у том тренутку била сама у стану.

Горан и Сања су изашли да се прошетају. Код куће је остала сама њихова најмлађа ћерка.

- Зорица је била у купатилу, и када је изашла, видела је дим како куља из кухиње - надовезује се Сања. - Покушала је да угаси пожар, али се ватра већ била проширила. Срећом, Зорица је успела на време да побегне.

Прочитајте још: ЗБОГ ТРОПСКЕ БАКТЕРИЈЕ ОСТАО БЕЗ НОГУ: Раде јачи и од живота

На лице места су одмах стигли ватрогасци, који су успели да спрече да се ватра не прошири на остале станове. Међутим, од дома Дубљевића је остало - згариште.

Сања и Горан склањају уништене ствари

Дубљевићи, поред Зорице, имају и Јовану (18) и Теодору (16). Поред дечјег додатка, преживљавали су некако јер им је, колико је могла, од пензије помагала Горанова мајка.

- Поред све муке, сада смо остали и без крова над главом - одмахује главом Горан. - Сместили смо се, привремено, код мог стрица, али не знам шта ћемо и како ћемо даље. Поднели смо молбу Центру за социјални рад за одобрење једнократне новчане помоћи, али не видимо излаз из ове ситуације. Све се надам да сањам и да ћу се пробудити из ове ноћне море.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације