Сибин Вукадиновић, близак сарадник лидера Двери Бошка Обрадовића, извређао је на друштвеној мрежи Фејсбук ћерку председника Србије Александра Вучића.

Реакције осуде на увреде стигле су са свих страна.


ВЕСИЋ: ОБЈАВА ВУКАДИНОВИЋА ПОКАЗУЈЕ ФАШИСТИЧКУ ПОЛИТИКУ ДВЕРИ


Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да вређање малолетне ћерке председника Србије Александра Вучића у објави Сибина Вукадиновића показује каква је политика фашиста из Двери.


- Данашња морбидна порука, коју је јавно упутио Сибин Вукадиновић, најближи сарадник фашисте Бошка Обрадовића и његов верни партилац, показује каква је политика фашиста из Двери - реаговао је Весић на свом фејсбук налогу.


Весић је у својој објави указао да је Вукадиновић прошле недеље у Првом основном суду на рочишту чувао Бошка Обрадовића.


Фото: PrintscreenОн наводи да је вређање малолетне ћерке председника Републике, речима које пристојан човек не може да понови, од стране Бошка Обрадовића и његових сарадника управо њихова политика.


Такође, Весић додаје да је политика Обрадовића и његових блиских сарадника из Двери "претње силовањем, пребијањем новинара и морбидне претње да ће их сећи моторним тестерама, упадима у државне институције, скрнављење државне заставе".


ОРЛИЋ: СУМАНУТО И ПОДЛО, СВАКОМ ПРИСТОЈНОМ ЧОВЕКУ ОДВРАТНО


Одавно су фашиста Бошко Обрадовић и његов газда, тајкун Драган Ђилас, у сејању патолошке мржње према Александру Вучићу прешли све границе људскости. Отров који на породицу Вучић бацају руке којекаквих "сибина" носи јасан потпис Обрадовића и Ђиласа. Такво зло се сервира само из њихове кухиње.


Сумануто и подло, сваком пристојном човеку одвратно: тако се тајкуни, лопови и фашисти вечито жељни власти обраћају Александру Вучићу и његовој деци. Баш као и небројено пута до сада, непрегледном низу ужасавајућих порука у којима се призива смрт и прети силовањем, увек се додају нова зверства. Јер другачије не умеју. Безобална мржња отела се свакој контроли, претворила се у пустош намерену да физички уништава. И то уопште не крије.


Ови и овакви помрачени умови данас Србији нуде "грађански рат" као своју политичку понуду. И очигледно мисле да је народ спреман да следи позив на мржњу до истребљења. Греше.


Ми смо народ пристојних људи, оних који чувају и своју и туђу децу, које води љубав према Србији и који баш због тога подржавају Александра Вучића и његову политику изградње боље будућности за сву децу Србије, достојанства за сваку породицу у овој земљи. Који подлости и несрећу сервиране од стране Обрадовића и Ђиласа може само да сваки пут јасно осуди и одбије - са гађењем. Они са овим народом немају ништа, саопштио је члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић.


ЈОВАНОВ: ПОКУШАВАЈУ ДА СЛОМЕ ВУЧИЋА ТАКО ШТО МУ НАПАДАЈУ ДЕЦУ


Не постоји реч у српском језику која би ваљано описала последњи умоболни и изопачени напад на ћерку Александра Вучића.


Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и њихови мегафони прешли су баш све границе и захтевам од државних институција – од правосудних до здравствених, да најзад реагују и склоне са улица и из свакодневног окружења грађана Србије како оне који онако нешто могу да смисле, тако и оне друге, који ће то за њихов рачун да изговоре.


Пошто не могу Александра Вучића да победе радом, политичким идејама, посвећеношћу, марљивошћу, знањем, покушавају да га сломе тако што ће му на најодвратнији и најболеснији начин нападати децу и друге чланове породице.


Вучића ни овај пут нису сломили, али су још једном показали да су управо Ђилас, Обрадовић, Јеремић и њихова групација политичка канализација која загађује јавни простор у Србији својим бешчашћем, лажима, увредама и умоболним нападима на децу политичких противника. Срећа за Србију, па ће ускоро избори после којих ће, вољом народа, сви они завршити тамо где им је и место, саопштио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.