„Пришао ми је са леђа, имам потрес мозга“: Члан градског већа Гаврило Ковачевић о бруталном нападу бејзбол палицом

С. Ј. М.

уторак, 26. 11. 2019. у 15:04

„Пришао ми је са леђа, имам потрес мозга“: Члан градског већа Гаврило Ковачевић о бруталном нападу бејзбол палицом

Гаврило КОвачевић у болници Фото: Танјуг

Члан већа Града Београда из СНС за "Новости" препричава детаље напада
УТВРЂЕНО је да имам потрес мозга, повређено лево раме, лакат и леву потколеницу. Сада се боље осећам, мало сам се опоравио, али су ми лекари рекли да ће ме један дан задржати у болници на посматрању.

Прочитајте још: Пребијен члан градског већа

Ово за "Новости" каже Гаврило Ковачевић, члан већа Града Београда из СНС, који је јутрос претучен испред своје зграде у Земуну. Њега је око 7.45 часова неко напао бејзбол палицом и толико ударао да је Ковачевић остао без свести.

- Нисам видео ни ко ме је ударио, ни колико је нападача било, један или више - прича нам Ковачевић, који се налази у Ургентном центру. - Нападач ми је дошао са леђа, а ја опуштено излазим из зграде, нисам имао никаквог разлога да се осврћем или страхујем да ће ме неко напасти. Онесвестио сам се, а кад сам дошао к себи видео сам полицију, супругу, неке комшије. Не знам да ли је неко видео напад.

Ковачевић нам каже да нема никакву представу ко би и зашто могао да га нападне:

- Немам непријатеље. Нико ми никада није ни претио и никоме се нисам замерио. У послу којим се бавим сарађујем са људима, фино разговарам и покушавам увек да нађем решење. Живим један нормалан и уобичајен живот. Крећем се истим улицама, увек у истом кафићу пијем кафу и заиста не знам зашто би ме неко напао.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)