НЕ будимо лењи, већ подсетимо да лажна држава Косово неће скоро оверити легитимацију код неке међународне организације. Неки лажни либерали тврде да је тај пријем питање дана, тобоже забринути за нашу јужну покрајину.

Мало-мало па помену столицу тзв. Косова у УН, не знајући да одговоре на питање који ће је то лажни међународни "столар" склепати. Заборављају и на дебакл Приштине у Генералној скупштини Интерпола у Чилеу, која је пред почетак заседања повукла захтев за учлањење у ову организацију. Онда је РОСУ у знак освете упала на север КиМ, а завршила као роса у подне.

Како су бројке увек тврдоглаве, ваља забележити да је тзв. Косово изгубило и већину на Ист Риверу. Гана је постала 16. држава која је званично повукла признање те лажне државе. И сада на семафору стоји: 97 земаља је за Београд, а 96 за Приштину. Очекује се да ће овај потез Акре охрабрити остале земље да преиначе подршку тзв. Косову.


Прочитајте и: ЕУ поручује Куртију и Мустафи: Не провоцирајте изјавама о реципроцитетуА Приштина се (по)треска и због Унеска. Овог пута није се ни приближили Генералној конференцији ове организације у Паризу. А претходних година Беџет Пацоли је својим "пацовским каналима" по сваку цену желео да прокопа пут самозваној држави у ову организацију. Покушаће они то поново, али ваља упозорити светске званичнике да је дати Косову на "чување" наше светиње исто као и дати кози да чува купус. Мада су косовске власти стално тврдиле да немају ништа са уништавањем наших цркава, споменика, културног наслеђа... потресне слике са терена су их у томе драматично демантовале.

Уколико свет ово буде разумео, захтеви за учлањење тзв. Косова у међународне организације биће на дугачком штапу. То ће се још дуго киселити, као горе поменути купус, и остати на дну каце. Уз кисели осмех оних који тврде да ће тзв. Косово ускоро постати део света.