Најближи сарадници председника Србије Александра Вучића огласили су се поводом његовог одласка у болницу. Они су му пружили подршку и пожелели брз опоравак.

- Подршка за мог пријатеља и нашег председника Александра Вучића. Брате мој, знам да не сањају сви наше снове и да ти карактер не дозвољава да дуго одмараш, али молим те више води рачуна о себи. Настављамо да се боримо... За бољу и успешнију Србију – написао је Синиша Мали на свом инстаграм прогилу.

Огласио се и посланик СНС-а Владимир Ђукановић.

- Предаја никада није била опција – написао је он на Инстаграму.


Заменик градоначелника Београда Горан Весић осврнуо се на коментаре на хрватским порталима, али и неких припадника опозициије у Србији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Председник Вучић примљен на ВМА због кардиоваскуларних проблема

- Када видим острашћене коментаре на хрватским и приштинским порталима, којима се све најгоре прижељкује Председнику Вучићу јасно ми је да је њихова мржња изазвана пре свега тиме што је Вучић уздигао Србију и вратио нашим грађанима понос и достојанство. А када видим коментаре Ђиласових симпатизера, сигуран сам да из тих људи проговарају комплекси њиховог лидера који никада ништа није добро урадио за Србију, већ само за себе. Александар Вучић ће све издржати и победиће заједно са Србијом, а бедници који су се данас радовали показали су ко су и шта су – написао је Весић.

Супруга убијеног Оливера Ивановића, Милена Богдановић такође се огласила поруком подршке председнику:

- Уз тебе смо, као што си ти увек уз нас. Брз опоравак @avucic, написала је она на свом твитер налогу

Директор Канцеларије Владе Србије за КиМ Марко Ђурић такође је пожелео брз опоравак председнику Србије Александру Вучићу.

"Моје и мисли наше породице су са човеком који даје целог себе борећи се сваким атомом снаге за Србију. Брз опоравак, Србија је уз тебе, председниче Вучићу", навео је Ђурић на свом налогу на Твитеру, где је објавио и фотографију председника Србије.

Горан Ракић, председникСрпскелисте навео је да је срамно и тужно то што, како је навео у саопштењу за јавност, “квази опозиција у Београду пролазне здравствене проблеме председника Александра Вучића третира као свој политички успех, чиме читавој јавности ставља до знања своје нечовештво”.

-
Недостатак програма који покривате мржњом, господо из опозиције, ће вам се обити о главу на свим наредним изборима јер овај народ цени рад и борбу за Србију председника Александра Вучића, а не ваше лажи и мржњу којом засипате будућност Србије - истиче се у саопштењу Горана Ракића, председника Српске листе.

Уз поруку, жив нам био председниче, Ракић у саопштењу за јавност додаје да
Српски народ са Косова и Метохије, са вером у Бога, председнику Александру Вучићу жели брз опоравак и повратак на прву линију одбране Србије и будућности нашег народа, посебно на страдалном Косову и Метохији.