Опозиција лажирала прилог Раша тудеја о српском министру полиције (ВИДЕО)

Новости онлине

21. 10. 2019. у 11:44

Опозиција лажирала прилог Раша тудеја о српском министру полиције (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Опозиција недељама уназад води кампању против Стефановића
Присталице Ђиласовог Савеза за Србију су без трунке срама лажирале прилог телевизије „Раша тудеј“ у наставку своје бруталне кампање лажи против министра полиције Небојше Стефановића. Међутим, државни секретар МУП-а Биљана Поповић Ивковић синоћ их је на друштвеним мрежама разоткрила у трен ока са снимком прилога који је је руска телевизија заправо емитовала!


Опозиција недељама уназад води кампању против Стефановића износећи низ измишљотина са којима покушава да његовог оца доведе у везу са шверцом оружја и оптужи Србију да наоружава приаднике ИСИС-а у Јемену. О овој бруталној кампањи против Стефановића јуче је говорио и председник Александар Вучић.


Међутим, присталице Савеза јуче су отишле корак даље, те су на друштвене мреже лансирале снимак прилога „Раша Тудеј“ у који су ни мање ни више него монтирале фотографије министра Стефановића и његовог оца и поруке „Отац и син наоружавају џихадисте“. На све то, присталице СзС су додале и превод на српски по којем испада да ова руска државна телевизија оптужује Србију да наоружава терористе и поручује власти у Србији да неће дуго опстати уз „не дозволимо им да утекну из земље“.


Бивши ЈУЛ-овац Зоран Чичак је чак отишао корак даље те је написао да је то порука од Медведева, алудирајући на суботњу посету Београду руског премијера.
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бошко прети: Рушимо власт на улици!


О колико скандалозном поступку опозиције се заправо ради, јасно је простим прегледом снимака саме „Раша тудеј“ на јутјубу где се у правом прилогу види да ова телевизија не само да ни у слову не спомиње Небојшу Стефановића, већ ни на који начин не оптужује Србију за снадбевање терориста у Јемену.

Шокирана државни секретар МУП-а Биљана Поповић Ивковић разоткрила је ове лажи окачивши прави снимак руске телевизије, који иначе датира од 4. Септембра.
Она је на свом твитер налогу написала:Убрзо јој је из редова Савеза за Србију одговорила Мариника ТепићНије јасно шта је Тепић ни овим покушала да изведе с обзиром да се у вести са ЦНН-а тек Србија не спомиње ни у слову (погледајте ОВДЕ).

(kurir.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Реаоно

21.10.2019. 20:36

@Marks - Marks: Посебно ако то Н1 и сзс твре? Ма важи!