НЕОБИЧАН ГЕСТ МЛАДИЋА ИЗ ЗАГРЕБА: Бакина порука на руци одушевила регион (ФОТО)

NovostiOnline/М.К.

02. 09. 2019. у 12:28

НЕОБИЧАН ГЕСТ МЛАДИЋА ИЗ ЗАГРЕБА: Бакина порука на руци одушевила регион (ФОТО)

Depositphotos

Емотивну поруку тату мајстори су готово идентично пренели са папира на кожу
МЛАДИЋ из Загреба постао је хит надруштвеним мрежама након што је урадио тетоважу са поруком коју му је оставила његова бака.


Наиме, Бруно је дошао на идејуда се покојној баки одужи за сву пажњу и љубав коју му је пружила, па је у једном тату студијуурадио тетоважу на којојје порука коју му је она оставила.


"Бруно, оставила сам ти чоколаде,поједи, воли те бака", невештим рукописом оставила је бака на комаду папира. Ту поруку су тату мајстори готово идентично пренели са папира на кожу, а потом су фотографију тетоваже и поруке поставили на "Инстаграм".


ПРОЧИТАЈТЕ И: Кажњен јер је возио ауто са другим колима на крову (ВИДЕО)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Cica

02.09.2019. 16:02

Imidz je postao precenjen. Ljudi ginu zbog selfija, a telefoni puni slika. Ako nije uslikano i istetovirano, kao da ne postoji. Kako smo se do sada secali kada nismo imali mesta za digitalne fotografije, po jednu za svaku uspomenu? Pisali smo spomenare, pisma, skupljali salvete i razglednice, pamtili mirise i ukuse, lepe reci i anegdote ponavljali drugima da ih i oni sire dalje jer su tako, verovalo se, nastavljali da žive i oni koji su ih izgovorili. Pamćenje sve slabije, istoriju zato menjaju.