Индија: Полиција натерала лопова да поједе 40 банана

Танјуг

11. 01. 2016. у 17:13

Индија: Полиција натерала лопова да поједе 40 банана

Илустрација

Како би приморала лопова да „врати” златни ланац који је украо и прогутао током бега, полиција у Индији га је натерала да поједе више од 40 банана за један дан, пошто испирање желуца није дало резултат

Полиција у Индији је посегла за необичном методом како би приморала лопова да "врати" златни ланац који је украо и прогутао током бега - натерала га је да поједе 40 банана.

Приведени мушкарац је негирао да је отргао ланчић са врата жене у једној улици у Мумбају, али је рендгендски снимак јасно показао да лаже.

Пошто испирање желуца није дало никакав резултат, лекари су предложили операцију, што је полиција одбила, с образложењем да би то било превише скупо.

"Морао је да поједе више од 40 банана за само један дан", изјавио је данас за АФП Шанкар Данаваде, портпарол полиције у Мумбају.

Он је додао да је 28-годишњи лопов, који је у петак изведен пред суд, био приморан да сам опере и дезинфикује златни ланац.

Према писању листа Хундустан тајмс, то није први пут да полиција користи "технику са бананама". Прошлог јула, један лопов је, такође, био принуђен да прогута неколико десетина банана и испије неколико литара млека помешаног са лаксативом како би вратио украдени комад накита.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације