Председник Александар Вучић честитао је рођендан најстаријој Српкињи, Надежди Павловић, која је данас напунила 108 година. Он је баку Надежду упознао прошле године након што је до њега дошао глас да она жели да га упозна.

- Наша драга бака Надежда данас слави 108. рођендан.Желим јој бескрајну срећу и добро здравље - написао је Вучић на Инстаграму.

Госпођа Надежда, учитељица у пензији, живи сама у Београду.

ВЕСИЋ ПОСЕТИО БАКА НАДУ

ЗАМЕНИК градоначелника Горан Весић посетио је Надежду Павловић, најстарију Београђанку, која је прославила 108. рођендан. Весић јој је у име Града уручио и пригодан поклон. Такође, и председник Александар Вучић честитао је јуче рођендан Надежди Павловић.

- Наша драга бака Надежда слави 108. рођендан. Желим јој бескрајну срећу и добро здравље - написао је Вучић на свом инстаграм-профилу. Он је објавио и слику са овом Београђанком, коју је посетио прошле године.

Бака Нада је рођена 1912. године, завршила је Учитељску школу и Педагошку академију и радила је као наставник српског и немачког језика. Једна од тема о којој су Весић и бака Нада разговарали било је образовање, као и педагошке методе уз помоћ којих је успела да приволи ђаке да уче. Нада се на своје здравље не жали, и каже да једва чека да дође пролеће како би могла више да се шета..

Дом у коме живи Нада јуче је био пун, са њом су госте дочекали њен син Радмило и снаја Рада, као и геронтодомаћице које јој свакодневно помажу.