КРУШЕВАЦ - ПРИПАДНИК Саобраћајне полиције из Крушевца нашао је на кружном току Јасика врећу са чак 38 милиона динара, сазнају „Новости“. Испоставило се да је огромна количина новца испала из возила приватне фирме, која се бави обезбеђењем, а према незваничним информацијама, услугу транспорта обављали су за Поштанску штедионицу.


Претпоставља се да је врећа испала из возила када су се врата отворила.


- Врећу је прво приметио грађанин,али није ни прилазио ближе и није могао да наслути шта је унутра - износи незванично извор „Новости“.


Сигнализирао је припаднику Полицијске управе Крушевац, који је ту по службеној дужности регулисао саобраћај због преусмерења. Саобраћајац је пришао и видео да је у питању новац. Одмах је обавестио дежурну службу крушевачке полиције. Све се догодило пре пар дана и ту у врло прометном интервалу, око 13,30.


Мистерија вреће с новцем решена је за мање од пар сати и врло брзо је утврђено и о ком возилу приватне фирме се ради. Кружни ток код Јасике који је тако за кратко био вероватно „најбогатији“ у Србији, од 7.октобра најпрометније место за саобраћај у околини Крушевца, када су почели велики радови на државном путу I Б реда, на деоници Макрешане-Ћићевац.


Прочитајте још: ПОШТЕНИ НАЛАЗАЧ ИЗ НИША: Вратио 50.000 €, добио загрљај


Саобраћајне патроле Полицијске управе Крушевац су све време на овим релацијама и регулишу кретање возила и спречавају да дође до озбиљнијих застоја и закрчења од Појата.


Радови би требало да трају до 1.новембра,до када се користе алтернативни путни Ћићевац – Варварин, Варварин – Јасика, Крушевац – Делиград, Делиград – Ражањ. Правац кретања за теретна моторна возила за време извођења радова из правца Појата је преко Ћићевца – Варварина – Јасике, а из правца Крушевца за Појате преко Ђуниса – Делиграда.