ЛИМУЗИНА ЗА ЕВРОПСКЕ ПУТЕВЕ: У Новом Саду на броду ”Цепелин” спектакуларно представљен модел Тојоте Камри

С.Б.

18. 09. 2019. у 01:30

ЛИМУЗИНА ЗА ЕВРОПСКЕ ПУТЕВЕ: У Новом Саду на броду ”Цепелин” спектакуларно представљен модел Тојоте Камри

фото С бајиц

На броду “Цепелин” у Новом Саду у уторак увече је “Гота кар група”, овлашћени дилер бренда “Тојота”, на спектакуларан и потпуно неуобичајен начин, промовисала нови модел “Камри”

НА броду “Цепелин” у Новом Саду у уторак увече је “Гота кар група”, овлашћени дилер бренда “Тојота”, на спектакуларан и потпуно неуобичајен начин, промовисала нови модел “Камри”, лимузину намењену европском тржишту. Презентацијом неколико сегмената културе земље излазећег сунца, протканих беспрекорним гласом Тање Бањанин, у пратњи њеног бенда, приказом борбе самураја, изложбом графика јапанских двораца као и посебном поставком “катана”, самурајских мачева, за увертиру у главни догађај вечери.


После 14 година у Европу се вратио најбоље продаван седан на планети дочекан громогласним добошима и бубњевима у ритму “Самбанса батерије”.

Доступан је само као хибрид са самосталним пуњењем са потпуно новим 2,5 литарским хибридним електричним системом. Камри поседује ТНГА Тојотину глобалну архитектонску платформу која нижим тежиштем, круцом каросеријом и напредним ослањањем пружа изванредно понашање на путу. Уз удобност и већи осећај контроле на делу је истинско уживање у вожњи.


Нови Камри је осма генерација тог аутомобила који је освојио велики број награда и признања од када се појавио пре 37 година а продат је у више од 19 милиона примерака. Камри је и сада бестселер седан у Д-Е сегменту са годишњом продајом од 700.000 примерака. Дизајниран је на основним вредностима које су га учиниле популарним а то су најбољи однос квалитета, трајности и поузданости у сегменту. Уз тихи рад, удобност вожње, привлачан диозајн, пространост, врхунску технологију погонског склопа и нови доживљај динамике вожње, то је аутомобил потпуно прилагођен европском тржишту.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: На скенеру Новости "тојота rav4 2.0 wt-ie"


Сања Блечић, генерална директорка Гота Кар групе, нагласила је да је промоција ван свих клишеа стгандардног представљања аутомобила заснована на јапанској изреци “ићи го, ићи е”, што значи да се један сусрет може доживети само једном у животу.


- Зато смо се определили да наши гости уживају у манифестацији названој “Јапан у Новом Саду”, да осете део традиције и културе далеког истока, да пробају гастрономске специјалитете, као што су разне варијанте сушија и ракије саке, погледају изложбу умећа прављења сувенира од папира... - рекла је Блечићева.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Dragan Sweden

18.09.2019. 08:35

Camry je zaista atomobil kakv moze da se samo pozeli.Kvalitetan, pouzdan, trajan. siguran tehnicko resenje na nivou.