ПОПУЛАРНА и омиљена глумица диљем некадашње Југославије Неда Арнерић, после готово два месеца боравка на ВМА - вратила се кући. Окружена најближима, пријатељима и колегама, како незванично сазнајемо, осећа се опорављено и размишља и о повратку на позоришну сцену.

Тачно пре три године (26. априла 2016) премијерно је изведена представа "Извињавамо се, много се извињавамо", по тексту Милана Николића. У улогама симпатичних јунака Борке и Милића појавили су се Неда Арнерић и Феђа Стојановић. Брзо су стекли симпатије позоришних гледалаца, а нову верзију популарног наслова из седамдесетих година прошлог века (с Миленом Дравић и Слободаном Ђурићем у телевизијској драми) желела је да погледа и публика широм региона.

- Нисам се видео с Недом, али сам чуо од њених пријатељица да се лепо опоравља. Договорили смо се да се одмори током лета, па да од септембра наставимо да играмо нашу представу - каже у изјави за наш лист Феђа Стојановић. - Врло је расположена, навијам за њу из свег срца. Желим јој све најбоље, заслужује да игра у још много позоришних представа. Иначе, било је планирано да изведемо четири представе у Македонији. Имамо позиве из многих градова, док су нам Македонци поручили да ће да стрпљиво чекати колико год буде потребно до Нединог потпуног опоравка.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Неда Арнерић остаје на лечењу, ево шта лекаре највише бринеДа подсетимо, глумичин брат је 27. фебруара пронашао Неду у бесвесном стању, а Хитна помоћ ју је превезла на одељење токсикологије ВМА. Од тада траје њен опоравак, који је окончан глумичиним повратком кући. Како се надају сви који је воле и поштују - поново ће заблистати и на позоришној сцени.