Римејк Лептира снимају у Карађорђевој

Р. Р.

уторак, 04. 10. 2016. у 14:45

Римејк Лептира снимају у Карађорђевој
Римејк култног америчког филма Papillon из 1973. ("Лептир"), у режији данског редитеља Мајкла Ноера, месецима најављиван и у водећим светским часописима, снимаће се следећих неколико дана у Београду

РИМЕЈК култног америчког филма Papillon из 1973. ("Лептир"), у режији данског редитеља Мајкла Ноера, месецима најављиван и у водећим светским часописима, снимаће се следећих неколико дана у Београду.

На локацији Карађорђеве улице и у простору "Миксер хауса" јуче је у америчкој продукцији започео рад на екранизацији чувене аутобиографске приче Анрија Шаријера, пљачкаша сефова који је 30-тих година прошлог 20. века осуђен на доживотну робију због убиства које није починио. Улогу Шаријера, коју је у првој верзији "Лептира" играо Стив Меквин, "наследио" је млади глумац Чарли Ханам, звезда серије Sons of Anarchy и филма Pacific Rim. Занимљиво је да Ханам и физички доста личи на легендарног холивудског глумца. Друга главна улога, коју је некада играо Дастин Хофман, такође је поверена глумачкој звезди која тек "долази", Рамију Малеку, јунаку серијала "Mr Robot" који је недавно добио награду "Еми". Нови, адаптирани сценарио написао је Арон Гузиковски, који се прославио филмом "Затвореници".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)