УЖАС У БЕОГРАДУ: Две жене опљачкале мајку са болесним дететом у Кнез Михаиловој

Novosti Online

18. 08. 2019. у 16:46

УЖАС У БЕОГРАДУ: Две жене опљачкале мајку са болесним дететом у Кнез Михаиловој

Илустрација / Фото Depositphotos

Београђанка Ирена Вучковић опљачкана је данас у радњи "Аксесорајз" у Кнез Михаиловој улици
Београђанка Ирена Вучковић опљачкана је данас у радњи "Аксесорајз" у Кнез Михаиловој улици.

Опљачкаче су је две жене које су у радњу ушле одвојено, а једна од њих на глави је имала качкет.

Покрадена жена окренула је дете ка себи, па је док је разгледала ствари, задњи део колица био доступан једној од крадљивица. Потом су се одједном обе преступнице створиле иза дететових леђа. Покушавале су и комешале се око њих.

Ирена која је била њихова мета наставила је даље разгледање, а лопови су сачекали први тренутак непажње - и успеле су.

Мајка је на тренутак оставила колица и окренула се да погледа неки артикал, а жена са качкетом само је завукла руку у џеп на колицима и однела новчаник.

Прочитајте још: Две жене осумњичене за крађе, полиција трага за њима

- Иначе пазим, окрећем се редовно и заиста водим рачуна, али ето тај један тренутак непажње ме је скупо коштао. Знам да сам сама крива, али не могу да поверујем да су то урадиле две жене жени: и то са дететом - рекла је потресена Ирена.

Она је цео случај пријавила полицији. Читаву ситуацију одмах је алармирала, јер су јој у новчанику здравствена документа детета које има ретку болест.

- На страну новац и моја документација, картице, али та процедура коју ћу сад због дететове болести морати да прођем, већ ми задаје главобоље. Много ме је изнервирало када су ми раднице рекле: па то се дешава, није ово први пут. Говориле су то тако ноншалантно као да је нормално да вас неко усред продавнице опљачка - прича Ирена.

Извор: telegraf.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Radmila

18.08.2019. 17:26

Draga gospodo nije tacno da su se prodavacice ponasale nonsalantno licno sam prisustovala njihovoj maksimalnoj posvecenosti vama i vasoj devojcici koja ima tri godine zao mi je zbog vaseg problema ali mi nije jasno zasto toj deci stvarate probleme zbog vase nepaznje.Pa mi smo se licno igrali sa vasom cerkiciom dok ste gledali snimak,a ta neljubazna devojka tj poslovodja radnje je izasla sa vama da pogleda po ulici da nisu bacili novcanik.

milos

18.08.2019. 18:46

@Radmila - Decije zdravstvene kartice ako su domace nece se razlikovati od duplikata .

Neverovatno "čuvanje" novčanika

18.08.2019. 18:29

Neverovatno kako nekim ženama razgledanja izložene robe očigledno može da "zavrti mozak" ! Da su imale kome da prodaju dete, mogle su ove dve mlade lopuže i dete da joj ukradu! Umesto da novčanik nosi pri sebi, ona ga tutnula tačno "na izvolte" u kesu dečijih kolica! Glupo da gluplje ne može biti. I još ga dohvata rukom da ga kradljivce vide. Pouk za nju za ubuduće, ali valjda i mnogim čitateljkama koje su pogledale snimak sigurnosne kamere u radnji da moraju da paze na svoje vredne stvari!

Miko

18.08.2019. 18:54

@Neverovatno "čuvanje" novčanika - Šta je ovde glupo?? Aj objasni,novčanik stoji gde i treba,jel treba da se veže lancima za kolica,bebu novčanik? U sred bela dana,u svom komšiluku.

greota i sramota

18.08.2019. 18:30

na žalost ovakve lopove država srbija štiti ne sme niko daih dirne cak I da ih je na vreme otkrila I skrenula pažnju dau je opljackale izu gužvi uzele njen novcanik I sud bi kaznio majku što ih je okrivila da su lopovi država srbija ima zakone koje štite lopove dilere I politicare koji su na vlasti a I posle kada siđu sa vlasti

Белгород Ц.З.

18.08.2019. 18:52

Па наравно да се дешава редовно то по продавницама,шта те то изненађује?Још се љутиш на продавачице и чудиш се.А сва документа носиш у новчанику и не држиш га уз себе.Мени су 2-3пута крали новчаник са документима свим,јежим се сад кад помислим на то и на вађење свих докумената.Сву срећу желим мајци и беби и здравља.

BRATEE

18.08.2019. 21:51

Čemu toliko čudjenje...pa to je svakodnevica našeg okruzenja...svugde u celom svetu je isto tako !!!

Мр Радомир Шћепановић

19.08.2019. 05:41

Колико тога има, али није снимљено? Повећати затворске и новчане казне!