ИЗГОРЕО АУТОМОБИЛ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Нећете веровати шта је изазвало пожар

NovostiOnline

04. 07. 2019. у 12:20

ИЗГОРЕО АУТОМОБИЛ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Нећете веровати шта је изазвало пожар

Фото: Илустрација/Tanjug

У пожару је изгорела предња лева страна аутомобила марке „ауди А4“, власништво Ање Поповић, запосене у општини Нови Београд
Вештаци утврђују узрок пожара до којег је синоћ дошло на Новом Београду и како сазнајемо за сада нема индиција да је подметнут.

На основу трагова на терену полиција је досадашњим радом утврдила да је пожар избио прво у једном од четири контејнера за смеће, а по речима сведока ватра се потом пренела на грање поред контејнера и затим на паркирано возило које је било у непосредној близини.


У пожару је изгорела предња лева страна аутомобила марке „ауди А4“, власништво Ање Поповић, запосене у општини Нови Београд.


ПРОЧИТАЈТЕ И: ПОГЛЕДАЈТЕ: Аутомобилом улетео у апотеку (ФОТО)


Поповићка иначе не вози овај аутомобил од јесени прошле године, због проблема са пумпом, од када је и паркиран на овом месту, преноси Пинк.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

račundžija

04.07.2019. 14:12

@zaliv.net - Ne, ako je vozilo registrovano, a parking se na naplaćuje ili je uredno plaćen.

odluka o parkiralištima

04.07.2019. 16:16

@zaliv.net - Zabranjeno je ostavljati neregistrovano, neispravno ili havarisano vozilo ali parking servis uglavnom uklanja vozila po prijavi. Možda je i bio registrovan a ne može se utvrditi da je neispravan. Malo je i ta odluka čudna. Bukvalno prvi dan kad ti istekne registracija mogu ti odneti vozilo. Evo moj auto je neregistrovan mesec dana, ostavinska završena, pravosnažno rešenje a čekam iz poreske potvrdu da ne treba da platim porez već 5 nedelja! Već i tablice moram da menjam. Kome se žaliti?