Уклоњена возила са Трга Славија

М. Т. К.

среда, 04. 04. 2018. у 16:47

Уклоњена возила са Трга Славија

"Паук" је током читавог дана односио возила / Фото Никола Скендерија

Брза реакција после написа у "Новостима": Комуналне службе јуче су очистиле простор између Проте Матеје и Београдске. Засад, није познато шта ће се налазити на плацу тик уз кружни ток

ПОСЛЕ текста у "Новостима" да је атрактивни плац у срцу Београда, на Славији, претворен у нелегални паркинг, комуналне службе јуче су очистиле простор између Проте Матеје и Београдске.

"Паук" возила инспектори и комунална полиција прионули су на посао од раног јутра. Писали су пријаве, померали возила, али већи број возача су усмено обавестили да ту више не могу да се паркирају.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Чији је дивљи паркинг на Славији?

Засад, није познато шта ће се налазити на плацу тик уз кружни ток. Да ли ће опет бити станица ЈКП "Паркинг сервиса" или ће се користити у неку другу сврху.

Овај простор, на коме се налази шест катастарских јединица, предмет је неколико судских спорова. А постоје захтеви за реституцију. Према Генералном урбанистичком плану, ова локација је предвиђена за изградњу стамбено-пословног простора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

bager

05.04.2018. 06:42

@KneZ - Najrealnije i korisnije je da se tu napravi podzemni parking na 4-6 nivoa,a iznad zemlje dve zgrade izmedju zgrada ulazi -izlazi iz parkinga,po mogucstvu vise ulaza i izlaza sto bi asteretilo i sam trg

Grada

05.04.2018. 10:51

Poslednje sto je trebalo je da se ukloni parking, jer parking prostora u ovoj zoni nema dovoljno. Sada imamo cist parking i Marsovci i ljudi sa drugih planeta ne mogu da parkiraju svoja vozila u Beogradu. Parking treba da bude u funkciji sve dok se nesto konkretno ne pocne da gradi, kao sto i na svakoj slobodnoj povrsini treba osposobiti privremeno koriscenje za parkiranje. Vi koji ste dobili vecinu pokusajte da pomognete vasim glasacima da ne kruze tri-cetiri kruga u potrazi za parking mestom.

Alexis

05.04.2018. 11:19

Bas ste lepo upropastili ljudima parking. Sta vas briga sto je tu "nelegalan" parking? Hoce sad biti vas? Ne razumem da se nesto uradi sto samo zlo nekom donese, a nikome dobro. Samo da komsiji crkne krava. Sram vas bilo.