У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Девојка се убола ножем

Новости онлине

18. 02. 2018. у 19:54

Девојка старости 24 године повредила се током припремања хране на Фестивалу сирева Балкана

У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Девојка се убола ножем

Илустрација / Фото: А. Станковић

Девојка старости 24 године повредила се током припремања хране на Фестивалу сирева Балкана. Она је задобила расекотину ширине око два цм када јој је испао кухињски нож и посекао је по бутини.

Хитна помоћ и патрола полиције у стигли убрзо по позиву, после чега је повређеној девојци збринута и превијена рана.

Како су саопштили са Фестивала двадесетчетворогодишња девојка, радила је на пулту за припрему хране поред индукционе плоче. Њој је, у тренутку док је радила кухињским ножем, држећи га усправно, нож исклизнуо из руке. Нож је при паду убо у бутину и начинио расекотину ширине око два цм. Спремање хране било је у оквиру манифестације Фестивал сирева Балкана.

Обавештена је одмах телефонским позивом Хитна помоћ, која је убрзо стигла на лице места и медицински збринула рану превијањем.

До доласка Хитне помоћи, крварење је брзо заустављено дигиталном компресијом (притиском палца изнад посекотине), коју је интервенцију вршила сама девојка, иначе по образовању здравствени радник.

На лице места је убрзо стигла и патрола полиције, која је извршила увид у случај, испитала девојку и сведоке који су били у близини самог пулта за припрему хране.

Полиција је предузела и друге службене радње на утврђивању чињеница.

Екипа хитне помоћи се по превијању повукла на друге задатке, а девојку је потом њен дечко одвезао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Polideh...

19.02.2018. 00:18

Ja ne mogu da verujem da je neko ovo pretočio u vest!!!??? OVO se naziva VEST??? Samo priznajem da je ovaj novinar pismen (za razliku od mnogih koji piši na netu). Ovaj je ospeo da od jedne posekotine napravi celu vest, celu stranicu na portalu. Sad razvodeni temu pišče. GDE je odveo dečko i ko je on? Da li policija može da pozove i sanitarnu inspekciju ili je devojka radila na crno? Mislim, pošto je zdravstveni radnik. Eh, da!! Piškio sam malopre. Napiši vest ili dve o tome......