Dobra prodaja polovne odeće: Second hand primamljiv i u doba korone (FOTO)

Novosti Online / D.N.

nedelja, 24. 05. 2020. u 22:41

Добра продаја половне одеће: Second hand примамљив и у доба короне (ФОТО)

Foto D.N.

Iako su se prodavci pribojavali od pada prometa kad je nošena odeća u pitanju, promet im je skoro isti kao pre epidemije
POŽAREVAC – Iako je epidemija korone i dalje u toku, ta činjenica kao da ne brine previše kupce polovne odeće u Požarevcu.


Prodavnice sa ovom robom među prvima su zatvorene kad je proglašeno vanredno stanje, ali su nedavno ponovo otvorene i to, čini se, uz dobar promet.


Kako su nam rekli u nekim radnjama, i njih je iznenadio broj kupaca, jer se tome nisu nadali bar za još par meseci. -Očekivali smo slab promet, jer smo mislili da ljudi zaziru od toga da probaju nošenu odeću tokom epidemije, zbog straha da je nije probao i neko ko je zaražen.


Pročitajte još: "Hugo Bos" za 2.500, svečane haljine za 1.500: “Seknd hend“ radnje mogu biti i 10 puta jeftinije, ali ima razloga za oprez


Međutim, sve što se desilo to je da se odeća manje isprobava u kabinama, ali se i dalje kupuje – rekla nam jedna prodavačica u radnji u Lole Ribara. Cene polovne odeće iste su kao i ranije, od 50 do 300 dinara, platnene jakne su 600, kožne 1.000.


Foto D.N.


Tamo gde se odeća prodaje na merenje, cena je oko 400 dinara za kilogram, dok se cipele i patike prodaju za 300 dinara.


Foto D.N.


Foto D.N.