Radovi na terenima TC “Novak” pred početak regionalnog turnira: Ulaznice uskoro u prodaji

Novosti online

29. 05. 2020. u 17:44

Радови на теренима ТЦ “Новак” пред почетак регионалног турнира: Улазнице ускоро у продаји

Radovi Foto: N. Mandrapa

Biće pušten kontigent od oko 1000 karata u skladu sa trenutnim preporukama nadležnih institucija

RADOVI su uveliko u toku na teniskim terenima TC Novak na Dorćolu, kako bi sve spremno dočekalo početak humanitarnog sportskog događaja "Adrija Tur".


Regionalni turnir kreće upravo od Beograda, gde će se Novak Đoković u subotu i nedelju 13. i 14. juna predstaviti publici u društvu velikana svetskog tenisa kao što su Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, ali i drugih vrhunskih igrača.


Dok se izvode radovi na sređivanju centralnog terena na kom će se igrati mečevi, prvo u grupama, a potom i finale, stiže informacija da će ulaznice za ovaj spektakl uskoro biti puštene u prodaju. Reč je o kontigentu od 1.000 karata, u skladu sa trenutnim preporukama nadležnih institucija, a usled borbe protiv Covid19. S obzirom na ogromno interesovanje publike iz cele Srbije, ali i okolnih država, za očekivati je da ulaznice budu prodate u veoma kratkom roku. Više podataka o cenama i prodajnim mestima uslediće u narednim danima.


Da podsetimo, „Adrija Tur“ se igra prvo u Beogradu, a potom se seli u Zadar (20. i 21. jun), gde će se Novaku pridružiti Marin Čilić i Borna Ćorić. Sedam dana kasnije planiran je turnir u Crnoj Gori (27. i 28. jun), a potom u Bosni i Hercegovini gde se pored događaja u Banjaluci (3. i 4. jul), igra i egzibicioni meč u Sarajevu (5. jul) između Đokovića i Damira Džumhura, najboljeg bosansko-hercegovačkog tenisera.Foto: N. Mandrapa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije