Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je ponosan što su fudbaleri obeležili jubilarnu 75. godinu crveno-bele porodice i proglašeni za najbolji klub.


"Poštovani zvezdaši, dragi prijatelji, danas je rođendan svih nas, dan kada se pre 75 godina rodila Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima. Klub koji je simbol našeg naroda, klub koji se voli svim srcem. Svi mi koji radimo u Crvenoj zvezdi, ponosni smo na slavnu tradiciju naših klubova, ali i svesni obaveze koju nam je ta tradicija nametnula, a to je da iz dana u dan budemo još bolji i uspešniji", rekao je Terzić na svečanosti na stadionu "Rajko Mitić".

Terzić je istakao da je srećan što su fudbaleri drugu godinu za redom izborili grupnu fazu Lige šampiona, ali i da je ponosan i na uspehe svih sportista iz SD Crvena zvezda.

"Posebno sam srećan što su uspesi fudbalskog kluba obeležili ovu jubilarnu 75. godinu. Liga šampiona drugu godinu zaredom ostaće upisana zlatnim slovima u istoriji Crvene zvezde. Ali, ponosan sam i na uspehe svih naših sportista, pre svih naših džudista koji su takođe zaslužili ovo priznanje. Fudbalski klub jeste stub našeg sportskog društva, tako i treba da bude, pomogli smo mnogim našim klubovim i nastavićemo da pomažemo. Nastavljamo da živimo i radimo za nove uspehe naše Crvene zvezde. Neka je Crvena zvezda uspešna i večna", zaključio je Terzić.

Na svečanosti FK Crvena zvezda dobio je pet priznanja: omladinska ekipa Crvene zvezde proglašena je za najbolju juniorsku, trener omladinaca Slavoljub Đorđević je najbolji stručnjak mladih, a ofanzivac omladinske ekipe Ilija Babić je najbolji junior, dok je legendarni fudbaler Miloš Šestić nagrađen za životno delo.