JOŠ JEDNOM SAM ARGUMENTIMA DEMANTOVAO SVE LAŽI: Dragan Marković Palma dao iskaz policiji u Jagodini

Novosti online

13. 05. 2021. u 17:16

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine danas je dao iskaz u policiji u Jagodini

ЈОШ ЈЕДНОМ САМ АРГУМЕНТИМА ДЕМАНТОВАО СВЕ ЛАЖИ: Драган Марковић Палма дао исказ полицији у Јагодини

Foto: Tanjug

- Danas sam u prostorijama Policijske uprave u Jagodini dao iskaz povodom lažnih navoda "zaštićenog svedoka" kriminalca Branislava Radosavljevića, službenice zaposlene kod Dragana Đilasa Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić. Svi njihovi lažni navodi u izmišljenoj aferi su lažni i da su sve laži potvrdio sam pismeno, argumentima. Lagali su i Marinika Tepić i Branislav Radosavljević i Mića Jovanović i Sanda Rašković Ivić - rekao je Marković nakon davanja iskaza.

- Profesor Roberto Veraldi, radnice Dragana Đilasa, je rekao da nijednu neprijatnost nije doživeo u Jagodini osim glasne muzike. Hteli ste da napravite i međunarodni skandal sa počasnim konzulom Srbije u Italiji, kao što non stop tužite Srbiju međunarodnim institucijama i non stop lažete. Najnovija laž koju je iznela Marinika Tepić je da je mobilni telefon u kome se nalaze slike nagih devojaka, mobilni telefon moje saradnice.

- Istina je da je žena čiji je mobilni telefon zaplenila policija član opozicione partije. Ista je tokom predizborne kampanje prošle godine pretila Biserki Jakovljević direktorki Centra za socijalni rad u Jagodini, da će objaviti slike njene maloletne ćerke bez odeće. Ceo slučaj je odmah, kada se i desio prošle godine, prijavila Biserka Jakovljević i policija je pritvorila tu ženu iz jedne opozicione grupacije, zaplenila je njen mobilni telefon u kome su se i našle te slike maloletne ćerke Biserke Jakovljević. Dakle slika maloletne ćerke bez odeće Biserke Jakovljević je pronađena ne u njenom mobilnom telefonu, već u mobilnom telefonu te žene iz opozcije, koja joj je pretila - objasnio je Palma.

- U lancu laži koje su izgovorene od strane funkcionera stranke Dragana Đilasa je i laž Đilasove predsednice u Jagodini, koja je rekla da joj je stan obijen, pa je to brže bolje objavila Đilasova radnica Marinika Tepić. Odmah je policija izašla na lice mesta i konstatovala da nikakvog obijanja nije bilo, što je potvrdio i sin Đilasove predsednice u Jagodini rekavši da je stan zatekao u istom stanju kao kada je otišao do grada.

- Očekujem i da vidim izjavu tog zaštićenog kriminalca Dragana Đilasa Branislava Radosavljevića, koji šest puta hapšen i jednom osuđivan i da vidim dokle seže laž jednog kriminalca - rekao je Marković.

- Ja ono što sam govorio na početku ove izmišljene afere govorim i danas, a to je da se protiv mene vodi najprljavija politička kampanja u istoriji. To je težak udarac za mene i moju porodicu. Meni je naneta duševna bol, uvreda časti i uznemiravanje javnosti u Srbiji čime je ugrožena moja bezbednost. Ja molim nadležne organe da što pre utvrde ko je lagao i pravio ovakvu nazapmćenu aferu u istoriji politike.

- Ponavljam kao i na početku laganja Marinike Tepić : "U zatvor mora da ide ili Dragan Marković Palma, ako se dokaže to za šta me optužuje ili Marinika Tepić". Početak napada na mene krenuo je od mog govora u Skupštini Srbije, kada sam kao poslanik pitao Dragan Đilasa: "Da li imaš 619 miliona evra koje se pominju, da li si ih izneo u inostranstvo, da li si na iste platio porez državiji Srbiji i kako si ih zaradio, svojim mašinskim mozgom kako sam kažeš ili političkim uticajem. Nijedna mašinski mozak na svetu nikada nije i neće zaraditi 619 miliona evra, ali hoće politički prevarant i manipulator.

- Dragane Đilasu ne može sve parama da se kupi u životu. Ti Đilase ne možeš da demantuješ da si nasilnik prema svojoj porodici, prema svojoj ženi, njenom ocu i svom detetu. To ne može da se demantuje, Možeš da se nagodiš, ali Đilase za ovu izmišljenu aferu sa mnom nema nagodbe. Neko mora u zatvor, a u zatvor će onaj ko je sve ovo osmislio i slagao - izjavio je Marković nakon davanja iskaza u Policijskoj upravi u Jagodini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)