SRPSKI MINISTAR OBJAVIO SLIKU PRADEDE: Sa ponosom se seća svog pretka - pogledajte da li liče (FOTO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 10:48

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković objavio je danas fotografiju pradede Arsa Boškovića i čestitao Dan pobede - 9. maj.

СРПСКИ МИНИСТАР ОБЈАВИО СЛИКУ ПРАДЕДЕ: Са поносом се сећа свог претка - погледајте да ли личе (ФОТО)

Foto: Instagram

- Dan kada se sa ponosom sećamo svojih predaka koji su se borili protiv najvećeg zla u istoriji sveta - nacizma, koje je naš narod želelo da zbriše sa lica zemlje.

Ponosan na svoga pradedu Arsa Boškovića komandanta čete Zlatarskog partizanskog bataljona, koji je hrabro boreći se protiv ustaša, izgubio svoj 35godišnji život da bismo mi danas slobodno živeli.

Da se nikada ne zaboravi!

Slava narodu pobedniku!
Slava herojima Drugog svetskog rata!
Živela Srbija! - napisao je Selaković pored objave, a mnogi smatraju da šef diplomatije liči na Arsu. Šta vi mislite?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

VUČIĆ O VEŽBI VIHOR 2024: Promenila su se vremena i načina ratovanja, ali danas smo pokazali mnogo veću snagu