PALMU I DAČIĆA ISPITUJU U POLICIJI: Vučković - Nema krivične prijave, predmet je pokrenut u medijima

Novosti online

22. 04. 2021. u 12:03

PO nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, a povodom tvrdnji Marinike Tepić da je predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma odgovoran za podvođenje žena i devojaka, policija u narednom periodu treba da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.

ПАЛМУ И ДАЧИЋА ИСПИТУЈУ У ПОЛИЦИЈИ: Вучковић - Нема кривичне пријаве, предмет је покренут у медијима

Dačić na nedavnoj "promociji" Palmine pečenice

Pored Markovića, policija treba da obavi razgovore sa svim licima koja su pomenuta u vezi sa spornim događanjima, kao i da pribavi, ukoliko postoje, druge dokaze, pa da podnese izveštaj tužilaštvu. Jedan od aktera afere koji je pomenut je i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, pa se spekuliše da će i on ići na razgovor sa policijom. 

- Nakon što obavi sve te radnje i dostavi nam izveštaj, biće odlučeno da li ima mesta pokretanju krivičnog postupka- precizirao Viši javni tužilac u Jagodini Branislav Vučković.

On kaže da je u toku faza prikupljanja obaveštenja i da za sada nema krivične prijave u ovom slučaju, jer je, kako je naveo, predmet formiran na osnovu navoda u medijima.

Pre nekoliko dana iznete su tvrdnje o podvođenju devojaka i žena u Jagodini na račun Markovića, ali i drugih osoba.

Povodom spekulacija da bi ovaj postupak trebalo da se izmesti iz Jagodine, zbog funkcije i uticaja koje Marković ima u tom gradu, tužilac kaže da će o tome odlučiti njegovi nadređeni.

- Za sada za to nema zakonskih osnova, ali o tome ne odlučujem ja već moji nadređeni. Videćemo šta će biti- rekao je Vučković.

Marković je odbacio sve optužbe kao lažne, a Dačić je negirao da je išao na bilo kakve žurke.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024