BRNABIĆ DOČEKALA ŠEIKA NA AERODROMU: Izaslanik kralja Bahreina doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji

Tanjug

05. 04. 2021. u 16:02

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić dočekala je danas na aerodromu Nikola Tesla šeika Nasera bin Hamada bin Isu Al Kalifu, izaslanika kralja Bahreina za humanitarne poslove, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost.

БРНАБИЋ ДОЧЕКАЛА ШЕИКА НА АЕРОДРОМУ: Изасланик краља Бахреина допутовао у дводневну посету Србији

Foto:Tanjug

Avion Boing 767 - 400 sa delegacijom sleteo je nešto 15:30.

Izaslanik kralja Bahreina doputovao je u dvodnevnu posetu Srbiji gde će se već u 16:30 sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Kako je najavljeno, oni će nakon tog razgovora u 17:20, dati izjave za medije.

Za sutra, drugi dana posete, planirano je da predsednik Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa prisustvuju prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije na Vojnom aerodromu "Pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici.

Predsednik Srbije sredinom marta boravio je u bahreinskoj prestonici Manami.

Kralj Bahreina Hamad bin Isa el Kalifa i Aleksandar Vučić tada su ocenili da su razgovori koje su vodili bili od istorijskog značaja za odnose dveju zemalja.

Kralj Bahreina je tada rekao: "Ponosni smo što ste prvi predsednik prijateljske Srbije koji je došao u posetu, koju vidimo kao važan pokazatelj jačine naših veza, zasnovanih na uzajamnom poštovanju".

Vučić je tada najavio i otvaranje ambasada dveju zemalja, ali i da očekuje u skroj budućnosti dolazak kralja Bahreina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!