HADŽIFEJZOVIĆ PRIZNAO: Vučić je u Sarajevu pobedio 3:0, a u Beogradu 6:0 (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2021. u 11:52

GRAĐANI Republike Srpske i Bosne i Hercegovine su juče tokom dana, i u subotu došli u Srbiju da bi primili vakcinu protiv korona virusa u Beogradu.

ХАЏИФЕЈЗОВИЋ ПРИЗНАО: Вучић је у Сарајеву победио 3:0, а у Београду 6:0 (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejs TV

Oni su se odlučili na taj korak, jer u svojoj zemlji takvu priliku nisu imali, a Srbija ih je domaćinski primila kod sebe i vakcinisala. Da su građani BiH bili oduševljeni organizacijom i gostoprimstvom u Srbiji pokazali su preko društvenih mreža, upućujući poruke zahvalnosti celoj Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću koji im je omogućio dolazak.

Ova vest je glavna tema u bosanskim medijima već danima, pa tako nije promakla ni  voditelju Senadu Hadžifejzoviću. On je napravio posebnu emisiju povodom ove vesti  i istakao da je Bosna i Hercegovina zahvalna Srbiji, i naglasio da je to jedna velika pobeda Vučića nad Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom, Novalićem i Dodikom.

- Desetine hiljade Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnoj vakcinaciji, pobeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem. U Sarajevu je pobedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće - rekao je Hadžifejzović na početku emisije.

On je naglasio da je to što BiH još uvek nema vakcine izdaja naroda i građana BiH.

- Ovo je izdaja naroda i građana BiH, nacionalni i građanski lideri su izdali svoje glasače i svoj narod - rekao je Hadžifejzović.

Hadžifejzović je naglasio da je ova pandemija istorijska slika poraza i debakla cele Bosne i Hercegovine.

On je na kraju emisije podelio video prilog sa vakcinacije u Beogradu, gde su građani BiH koji su došli da se vakcinišu u Srbiji podelili pozitivne utiske koje su doživeli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (22)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!