SELAKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN LAVROVU: Sastanak 16. aprila u Moskvi

Tanjug

21. 03. 2021. u 22:03

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković čestitao je danas rođendan šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, sa kojim će se 16. aprila sastati u Moskvi.

СЕЛАКОВИЋ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН ЛАВРОВУ: Састанак 16. априла у Москви

Nikola Selaković / Foto Petar Milošević

"Upućujem Vam iskrene čestitke i najbolje želje povodom Vašeg rođendana. Vaše bogato diplomatsko iskustvo i neumorno zalaganje na zaštiti interesa Ruske Federacije vredni su divljenja i predstavljaju uzor budućim generacijama", navodi se u čestitki Selakovića.

Selaković je naveo da sa velikim zadovoljstvom iščekuje predstojeći susret sa ruskim kolegom, 16. aprila u Moskvi, koji će, ističe, dati novi podsticaj razvoju tradicionalno bliskih odnosa i saradnje naše dve bratske zemlje i daljem jačanju strateškog srpsko-ruskog partnerstva.

Foto: EPA

Sergej Lavrov

Ministar je zahvalio za principijelnu podršku očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i zaštitu interesa srpskog naroda na međunarodnoj areni.

"Uvaženi prijatelju, želim Vam dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspeha u obavljanju Vaše odgovorne dužnosti na dobrobit prijateljskog ruskog naroda. Koristim i ovu priliku da Vam još jednom ponovim izraze svog visokog poštovanja", naveo je Selaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)