POGLEDAJTE: Đilas sakrio oko 10 milona evra na ovim destinacijama (VIDEO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 13:18

"NOVOSTI" su došle do dokaza od kojih je Dragan Đilas strepio i uveravao narod da ne postoje. Dokazali smo da lider Stranke slobode i pravde poseduje račune u Hongkongu, Švajcarskoj i na Mauricijusu, na kojima se nalazi oko 10 miliona evra.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Ђилас сакрио око 10 милона евра на овим дестинацијама (ВИДЕО)

Foto: Ilustracija

Prema dokumentaciji do koje je došao naš tim, na dan 12. decembra 2020. godine, Đilas je na dva računa na Mauricijusu i u Švajcarskoj imao skoro 6,4 miliona evra.

Pored ta dva računa, Đilas ima i skoro 3,3 miliona evra na računu u Hongkongu - pokazuju novi dokumenti do kojih su došli "Novosti".

Ovaj račun nalazi se u Bank of China (Honkong) LTD, a prema izvodu od 12. decembra prošle godine, na njemu je bila suma od 3.269.061,65 evra! U dokumentu koji objavljujemo, kao vlasnik računa navodi se ONE IBC LIMITED. A reč je o korporaciji koja se bavi pružanjem usluga otvaranja računa i investicionim savetovanjem.

Postoji osnovana sumnja da je ovo samo vrh ledenog brega i prvi veliki trag u otkrivanju mutnih poslovnih i finansijskih transakcija koje su se godinama odvijale u trouglu između Đilasa, njegovog rođenog brata Gojka i biznismena Dragana Šolaka.

Takođe, dalja istraga mogla bi da dovede do šokantnih saznanja da su stotine miliona evra narodnih para izvlačili iz zemlje i da je taj novac završio, kako postoje naznake, na mnogim računima u još najmanje 15 država širom sveta.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna