MONSTRUOZNE FOTOGRAFIJE BIĆE PRIKAZANE: Saznajemo šta nas očekuje nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 19:22

FOTOGRAFIJE uznemirujućeg sadržaja na kojima su prikazani monstruozni zločini biće prikazane večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, saznaju "Novosti".

МОНСТРУОЗНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЋЕ ПРИКАЗАНЕ: Сазнајемо шта нас очекује након седнице Савета за националну безбедност

Foto: Z.J.M.

Kako se sumnja, ove zločine počinili su Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog klana, a borba protiv organizovanog kriminala jedna je od ključnih tema sednice.

Preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada ministar policije Aleksandar Vulin najavi prikazivanje uznemirujućeg sadržaja.

Kako je Vučić najavio ranije danas, na sednici će se razmatrati i situacija s korona virusom, nove prilike na Kosovu i Metohiji, u regionu, u svetu i Evropi, novoj administraciji u SAD, a pre svega o borbi protiv organizovanog kriminala.

Sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, ministar inostranih poslova Nikola Selaković, ministarka pravde Maja Popović direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović, državni tužilac Zagorka Dolovac i direktor policije Vladimir Rebić.

Posle sednice, prema najavama između 20 i 21 sata, Vučić će se obratiti medijima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto