SRPSKA LISTA SE OGRADILA: Napad na sina Rašića nema veze sa politikom i SL

Tanjug

23. 02. 2021. u 00:20

СРПСКА ЛИСТА СЕ ОГРАДИЛА: Напад на сина Рашића нема везе са политиком и СЛ

Arhiva Novosti

TUČA, kao i povrede koje je sin lidera Progresivno-demokratske stranke Nenada Rašića zadobio, nemaju veze sa politikom i Srpskom listom, ma koliko se lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti i Rašić trudili da to tako predstave i steknu po koji politički poen, saopšteno je večeras iz Srpske liste (SL).

- Svega par sati je bilo dovoljno da građani opštine Gračanica saznaju pravu istinu o tuči u kojoj je povređen Nikola Rašić, sin Nenada Rašića, koju nažalost još uvek ne saopštavaju iz kosovske policije.

Zarad istine, svih građana ali i zbog odgovora onima koji neistinama žele da unesu nemir među Srbe na Kosovu i Metohiji, želimo da obavestimo javnost da je Nikola Rašić povrede zadobio u tuči koja je bila unapred dogovorena i organizovana između dve grupe momaka, a među članovima jedne od tih grupa je bio i Nikola Rašić - navodi se u saopštenju SL.

Kako ističu iz te stranke, tuča i povrede koje je Nikola zadobio nemaju veze sa politikom i Srpskom listom, ''ma koliko se Kurti i Rašić trudili da to tako predstave i steknu po koji politički poen, pokušavajući da uprljaju veličanstvenu pobedu srpskog naroda na izborima kroz iskazanu podršku Srpskoj listi''.

- 'Srpska lista je više puta preko svojih predstavnika apelovala na građane da ostanu suzdržani i ne nasedaju na provokacije, jer smo svesni da poraženima ne odgovara mir, nažalost nismo verovali da je Rašić spreman na zloupotrebu sopstvenog deteta radi sticanja jeftinih političkih poena, ali to je već stvar njegove časti i karaktera -, dodaju iz Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)