ALBANCI NE POŠTUJU VAŠINGTONSKI SPORAZUM: Neće im se svideti nova povlačenja priznanja

Novosti online

14. 02. 2021. u 21:52

GOSTUJUĆI u emisiji Hit Tvit predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Priština ne poštuje Vašingtonski sporazum, te da mogu da očekuju povlačenje priznanja.

АЛБАНЦИ НЕ ПОШТУЈУ ВАШИНГТОНСКИ СПОРАЗУМ: Неће им се свидети нова повлачења признања

Foto: Printscreen

- Dobili smo informaciju da Abanci pokušavaju u Konferenciju ustavnih sudova pokušavaju da učlane tzv. Kosovo, a ako je to istina to znači da oni više ne poštuju norme Vašingtonskog sporazuma, a mi ćemo biti prinućeni na to da odgovorimo - rekao je Vučić i dodao:

- A odgovor će biti diplomatski, i ne verujem da će im se svideti nova povlačenja priznanja. Molim ih da se urazume, a ako neće, dobiće odgovor.

Celo gostovanje predsednika pratite KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Petko

14.02.2021. 22:13

Što se tiče svega mi kao zemlja smo dobro postupali uvek i smatram daćemo tako nastaviti uvek smo poštovali sporazum koji je dogovoren. Ovo što sam čuo o povlačenju priznanja baš me raduje ovo je velika stvar za našu zemlju i za sve nas.

Goran

14.02.2021. 22:20

Što tiče sporazuma bitno je da bi poštujemo a što se tiče povlačenja to su dobre vesti za našu zemlju. Ovo je dokaz da vodimo politiku mira i stabilnosti što je veliki plus za našu zemlju.

star

15.02.2021. 08:23

Ako šiptari ne poštuju Vašingtonski sporazume nema potrebe ni mi da ga poštujemo, ali ćemo svoje stavove po pitanju KiM svima i dalje predočavati.

star

15.02.2021. 08:25

Šiptari su ubeženi da će se izboriti za punu nezavisnost Kosova, ali se grdno varaju kada vide i čuju ko sve odustaje od prethodnog prihvatanja njihove nezavisnosti.