DODIK ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: "U Republici Srpskoj uvek imate najiskrenijeg i najvećeg prijatelja"

Tanjug

14. 02. 2021. u 16:37

SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i građanima Srbije Dan državnosti, 15. februar.

ДОДИК ЧЕСТИТАО ДАН ДРЖАВНОСТИ: У Републици Српској увек имате најискренијег и највећег пријатеља

Foto AVAZ

- Povodom 15. februara, velikog praznika u srpskoj istoriji i Dana državnosti Republike Srbije, imam veliko zadovoljstvo i čast da Vama i našem srpskom narodu uputim najiskrenije čestitke i poručim da Srbija u Republici Srpskoj uvek ima najiskrenijeg i najvećeg prijatelja, jer smo jedan narod i jer nas povezuju neraskidive veze - naveo je Dodik.

- Naša istinska povezanost oličena je u iskrenim, bliskim vezama s bratskim narodom Srbije, s kojim delimo i baštinimo tekovine iste, zajedničke prošlosti, porekla, kulturnog i duhovnog nasleđa, iz čega je često izvirala naša bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje koje smo jedni drugima pružali i u najtežim vremenima - istakao Dodik.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsednika Srbije, on je naveo da je snažna i prosperitetna Srbija ključni i suštinski nosilic stabilnosti i mira na Balkanu i regionu, i najveći oslonac osnaživanju i prosperitetu Republike Srpske.

- Zbog toga ovu priliku koristim da Vam zahvalim na dobrim odnosima, bratskoj ljubavi koju dobijamo od Srbije, političkom razumevanju, kao i mnogobrojnim zajedničkim ekonomskim i finansijskim projektima, čvrsto ubeđen da će se naša međusobna podrška i saradnja nastaviti i u vremenu pred nama, na dobrobit i zadovoljstvo naših građana - rekao je Dodik u čestitki predsedniku Vučiću.

- Sa nadom u bolje i zajedničko sutra, izražavajući zahvalnost Republici Srbiji, Vladi i Vama, još jednom upućujem srdačne čestitke povodom Dana državnosti i primite izraze mog dubokog poštovanja - zaključio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)